• Check! Al een nieuwe bloeddrukmeter? Bekijk de aanbiedingen van Omron bloeddrukmeters!

  • Check! Uw gezondheid onder controle

  • Check! Dé Omron specialist

Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19
Thuiszorg beschermset Covid-19

Thuiszorg beschermset Covid-19

€ 99,00 Op voorraad

De Covid-19 beschermset bevat essentiële producten om in huis te hebben. Controleer uw temperatuur en houdt uw zuurstofgehalte in het bloed eenvoudig zelf in de gaten. Bescherm uzelf en anderen door een mondkapje te gebruiken. 

Daarom Kopen bij checkfit

  • Bij besteding boven €40,- gratis verzending in NL!

  • Gratis telefonisch advies

  • OMRON Speciaalzaak

  • Gratis retourneren

  • Achteraf betalen mogelijk via Klarna

  • Nederlandse modellen

  • Minimaal twee jaar garantie
  • Voor 17.00 uur besteld volgende werkdag in huis (*)

Bezorging via PostNL

(*) Wij verzenden via PostNL. Maandag tot en met vrijdag tot 17.00 uur en zaterdag tot 12.00 uur. PostNL bezorgt ook op zaterdag!

Gratis Advies

Telefonisch (*) advies: 010-8507600
of stuur een e-mail: info@checkfit.nl
(*) Werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur

Waarom de Covid-19 thuiszorg set?

Als u positief getest bent op het coronavirus of een van uw huisgenoten heeft corona dan is het vaak lastig om nog de deur uit te gaan om essentiële producten te kopen die nodig zijn om het verloop te controleren. Controleer uw lichaamstemperatuur en uw saturatie (zuurstofgehalte in het bloed) eenvoudig zelf en communiceer dat met uw arts of thuiszorgverpleegkundige. Om verspreiding tegen te gaan gebruikt u mondkapjes. Bij bezoek is het essentieel om een medisch mondmasker te gebruiken. Al deze producten zitten in de Covid-19 thuiszorg beschermset.

Wat zit er in de Covid-19 thuiszorg set?

In het geval van besmetting of verdenking van besmetting met het coronavirus zijn een aantal producten essentieel om in huis te hebben of voor de thuiszorgmedewerker om bij zich te hebben. De lichaamstemperatuur dient met regelmaat gecontroleerd te worden om te bepalen of er verhoging of koorts ontstaat. Dit kan duiden op een reactie van het immuunsysteem op het virus. Het coronavirus heeft sterk de neiging om de luchtwegen aan te tasten. Hierdoor kan het voorkomen dat de longen niet geheel in staat zijn om voldoende zuurstof in het lichaam te krijgen. De zuurstofverzadiging in het bloed is meetbaar met een saturatiemeter. Dit is dan ook een essentieel apparaat om te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om verspreiding van het virus te voorkomen. Draag daarom een mondkapje. De drielaags wegwerpmaskers (de bekende blauwe) moeten altijd gedragen worden in het geval van besmetting en het zich bevinden in dezelfde ruimte met andere personen. In de Covid-19 thuiszorg set zit ook een setje medische mondmaskers met FFP2 beschermgraad. Deze zijn bedoeld om te dragen bij het verzorgen van een coronapatiënt en bieden optimale bescherming tegen besmetting.

Oorthermometer Braun IRT3030
Met de Braun IRT3030 meet u op veilige en nauwkeurige wijze uw lichaamstemperatuur. De thermometer wordt geleverd inclusief 20 hulzen (lensfilters).

Saturatiemeter Contec CMS50D
De saturatiemeter Contec CMS50D is bedoeld voor thuisgebruik en geeft een goede indicatie van de zuurstofverzadiging in het bloed. Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en kan door iedereen zelf gehanteerd worden. Het apparaat is een soort knijper die op de top van een vinger gezet wordt. Na het indrukken van de startknop bepaalt de saturatiemeter in korte tijd de waarden. Let op: Bij waarden onder de 95 SpO2 dient te allen tijden overlegd te worden met de huisarts of hoofdverpleegkundige.

10 stuks drielaags mondkapje wegwerp
Een setje van 10 stuks van de beste kwaliteit wegwerp mondneusmaskers beschermt u en uw medemens voor een belangrijk deel tegen overdracht van het virus. Houdt altijd veilige afstand (minimaal anderhalve meter).

5 stuks Medisch mondneusmasker FFP2
Deze set is zeer belangrijk wanneer er geen veilige afstand gehouden kan worden. Draag in dergelijke situaties altijd een medisch mondneusmasker!

In het kort:

Deze set bevat vier essentiële producten om in huis te hebben of om als thuiszorgmedewerker/verpleegkundige bij je te hebben als je te maken krijgt met besmetting of sterke vermoedens van een besmetting met het coronavirus.

Productspecificaties Covid-19 thuiszorg set

1 stuks Braun IRT3030
1 stuks Contect CMS50D
10 stuks drielaags mondkapje
5 stuks medisch mondneusmasker FFP2

Wilt u andere hoeveelheden bestellen neem dan gerust contact met ons op.

BC19

Downloaden

Handleiding Braun IRT3030

Handleiding Braun IRT3030

Downloaden (1.4MB)
Handleiding mondmasker FFP2

Handleiding

Downloaden (1.34MB)
Handleiding Contec CMS50D

Handleiding Contec CMS50D

Downloaden (316.57KB)