• Check! Al een nieuwe bloeddrukmeter? Bekijk de aanbiedingen van Omron bloeddrukmeters!

  • Check! Uw gezondheid onder controle

  • Check! Dé Omron specialist

Daarom kopen bij CheckFit

  • Gratis telefonisch advies
  • OMRON speciaalzaak
  • Nederlandse modellen!
  • minimaal twee jaar garantie

Retour en herroepingsrecht

Retour zenden

  • - Neem contact op per mail (info@checkfit.nl) of via 010-8507600.
  • - Wij zullen u een bevestiging en verzend instructies sturen
  • - Zorg voor een gedegen omverpakking en stuur enkel complete producten retour
  • - Zorg dat u uw zending voldoende gefrankeerd opstuurt

Bij een product dat direct na aanschaf defect blijk te zijn kunt u uiteraard gratis retourneren. dit geldt ook voor producten waarop de garantie van toepassing is. 

Herroepingsrecht en gratis retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 21 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van CheckFit. 
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer al dan niet in rekening gebracht van het oorspronkelijke product dat gekocht is door de consument en dat in geval van retour zenden. Deze vergoeding wordt onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

Uitzonderingen herroepingsrecht

De klant is aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Voor bepaalde producten in ons assortiment geldt dat er geen recht op herroeping is wanneer de verpakking verbroken is. Voor informatie om welke producten het gaat kijk dan in de voorwaarden bij Artikel 10.
Producten die reeds in gebruik zijn genomen zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Producten in de categorie "Bescherming" zoals mondkapjes en sneltesten zijn uitgesloten van retourrecht. Producten in de categorie "Glucosemeters" zijn ook uitgesloten van retourrecht. Dit in verband met strenge wetgeving op hygiëne. Producten in de categorie "Thermometers" vallen in de categorie hygiëne-artikelen en mogen alleen worden geretourneerd indien de verzegeling niet is verbroken. Artikelen in de categorie "Thermometers" die in gebruik zijn genomen nemen wij niet terug. Dit geldt ook voor aangebroken accessoires meegeleverd bij producten in deze categorie.

Formulier voor herroepingsrecht downloaden

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u het speciaal daarvoor bedoelde formulier downloaden. Download uw formulier hier.

Retourneren? Wat u moet doen en hoe het wordt afgehandeld

U heeft iets bij CheckFit gekocht dat u wilt retourneren? Neem contact op via info@checkfit.nl en vermeld in de onderwerpregel uw bestelreferentie. U vindt deze op de factuur. Vermeld de reden van retour in een korte omschrijving. Vermeld alstublieft ook uw adresgegevens en welk type product u wilt retourneren. Als reactie op uw e-mail sturen wij een gratis retourlabel dat u op de verzenddoos kunt bevestigen en gratis inleveren bij een PostNL servicepunt. Na ontvangst van uw retour controleren wij het product op schade. Indien alles in orde is storten wij het aankoopbedrag terug op rekening. Wanneer het product schade heeft of zichtbare gebruikerssporen zal een vergoeding naar rato worden toegepast. Wij nemen in dit geval altijd contact met u op. 

Retouradres:

CheckFit
T.a.v. afdeling Retouren
Kerklaan 100
2912CL Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland