Filter

  DABL lijst vermelding klinisch gevalideerd
  Stride BP vermelding
  Smartphone connectie
  Bluetooth connectie
  Bloeddrukmeters

  Bloeddrukmeters Er zijn 32 producten.

  Omron Bloeddrukmeter kopen

  Zelf een bloeddrukmeter kopen want bloeddruk meten doe je tegenwoordig eenvoudig zelf. De Hartstichting adviseert thuis de bloeddruk te meten. Voordelig de meest betrouwbare bloeddrukmeter kopen? Dat is bij ons mogelijk. Wij verkopen uitsluitend klinische gevalideerde bloeddrukmeters van de beste kwaliteit. In onze uit...

  Omron Bloeddrukmeter kopen

  Zelf een bloeddrukmeter kopen want bloeddruk meten doe je tegenwoordig eenvoudig zelf. De Hartstichting adviseert thuis de bloeddruk te meten. Voordelig de meest betrouwbare bloeddrukmeter kopen? Dat is bij ons mogelijk. Wij verkopen uitsluitend klinische gevalideerde bloeddrukmeters van de beste kwaliteit. In onze uitgebreide collectie Omron bloeddrukmeters bieden wij polsbloeddrukmeters, bovenarmbloeddrukmeters en bloeddrukmeters die uitgelezen worden via de Omron Connect app op de smartphone. De Hartstichting adviseert te kiezen voor een bloeddrukmeter die getest en goedgekeurd is door het bekende DABL instituut. Kies in de categorie met behulp van de filters de bloeddrukmeter die het beste bij u past.

  Zelf bloeddruk meten is door diverse ontwikkeling zeer eenvoudig geworden. Zo hoeft het manchet niet meer zelf opgepompt te worden maar gebeurt dat volledig automatisch. De Omron bloeddrukmeter beschikt over een speciale techniek waardoor altijd de juiste hoeveelheid lucht in het manchet wordt gepompt. Let bij de keuze van een bovenarm bloeddrukmeter goed op welke maat het manchet heeft en wat de omtrek is van uw bovenarm.

  De Omron M6 Comfort bloeddrukmeter is de best geteste bloeddrukmeter door de Consumentenbond. De Omron M7 Intelli IT is het meest verkochte model op dit moment. Advies nodig? Neem gerust contact op.

  Meer
  Per pagina
  Resultaat 1 - 20 32 items
  Resultaat 1 - 20 32 items