Filter

  DABL lijst vermelding klinisch gevalideerd
  Stride BP vermelding
  Smartphone connectie
  Bluetooth connectie
  Bloeddrukmeters

  Bloeddrukmeters Er zijn 28 producten.

  Omron Bloeddrukmeter kopen

  Bloeddruk meten doe je eenvoudig zelf. Ieder type Omron bloeddrukmeter is te koop bij CheckFit. Wij verkopen uitsluitend klinische gevalideerde bloeddrukmeters van de beste kwaliteit. Alle bloeddrukmeters in ons aanbod worden geadviseerd door de Hartstichting. De kwaliteit en veiligheid is geborgd dankzij gedegen onder...

  Omron Bloeddrukmeter kopen

  Bloeddruk meten doe je eenvoudig zelf. Ieder type Omron bloeddrukmeter is te koop bij CheckFit. Wij verkopen uitsluitend klinische gevalideerde bloeddrukmeters van de beste kwaliteit. Alle bloeddrukmeters in ons aanbod worden geadviseerd door de Hartstichting. De kwaliteit en veiligheid is geborgd dankzij gedegen onderzoek door onafhankelijke instituten als het DABL-instituut en Stride BP. In onze uitgebreide collectie Omron bloeddrukmeters bieden wij polsbloeddrukmeters, bovenarmbloeddrukmeters en bloeddrukmeters die uitgelezen worden via de Omron Connect app op de smartphone. Omron heeft in 2020 een nieuwe serie op de markt gebracht. Alle nieuwe modellen en opvolgers van eerdere modellen uit de inmiddels beroemde M-serie kunt u bij ons vinden.

  De Hartstichting adviseert te kiezen voor een bloedrukmeter die getest en goedgekeurd is door onafhankelijke organisatie Stride BP. Kies in de categorie met behulp van de filters de bloeddrukmeter die het beste bij u past.

  Een speciale vermelding verdienen we de bloeddrukmeters met de uitbreiding AFIB. Deze bloeddrukmeters hebben de mogelijkheid om driemaal achter elkaar op te pompen en daarbij te focussen op de eventuele aanwezigheid van hartritmestoornissen. De volgende topmodellen in deze categorie beschikken over deze functie: Omron M7 Intelli IT AFIBOmron M6 Comfort AFIB en Microlife BP A200 AFIB.

  Alle bloeddrukmeters die we aanbieden in deze categorie hebben de overeenkomst dat de bloeddruk nauwkeurig gemeten wordt. Elke bloeddrukmeter verschilt wel van elkaar. Zo is er verschil in type manchet, grootte van het geheugen, meerdere gebruikers op een apparaat, de mogelijkheid van verbinden met smartphone en meer specifieke functies op de apparaten zelf die er allemaal bij elkaar voor zorgen dat er voor iedereen een goede bloeddrukmeter te koop is.

  Zelf bloeddruk meten is door diverse ontwikkelingen door de jaren heeb zeer eenvoudig geworden. Zo hoeft het manchet niet meer zelf opgepompt te worden maar gebeurt dat volledig automatisch. De Omron bloeddrukmeter beschikt over een speciale techniek waardoor altijd de juiste hoeveelheid lucht in het manchet wordt gepompt. Let bij de keuze van een bovenarm bloeddrukmeter goed op welke maat het manchet heeft en wat de omtrek is van uw bovenarm. Lees altijd goed de beschrijving bij de producten alvorens te kopen. Mochten er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Onze productspecialisten staan u graag te woord!

  Meer
  Per pagina
  Resultaat 1 - 20 28 items
  Resultaat 1 - 20 28 items