• Check! Al een nieuwe bloeddrukmeter? Bekijk de aanbiedingen van Omron bloeddrukmeters!

 • Check! Uw gezondheid onder controle

 • Check! Dé Omron specialist

 • Tijdelijk niet leverbaar
Bloeddrukmeter Microlife BP A200 AFIB
bloeddrukmeter-microlife-bp-a200-afib-aansluitingen
Manchet BP A200 Microlife
Bloeddrukmeter Microlife BP A200 AFIB
bloeddrukmeter-microlife-bp-a200-afib-aansluitingen
Manchet BP A200 Microlife

Bloeddrukmeter Microlife BP A200 AFIB

€ 99,00 Tijdelijk niet leverbaar
Tijdelijk niet leverbaar

Met de Microlife BP A200 AFIB bloeddrukmeter haalt u kwaliteit en kennis in huis. Meet nog nauwkeuriger de bloeddruk door driemaal automatisch achter elkaar te meten met 1 druk op de knop. Houdt uw hartritme in de gaten met de speciale AFIB-functie. Zeer geschikt voor thuis meten. Inclusief adapter geleverd!

accessoires

Voeg bijpassende accessoires/producten toe aan winkelwagen

Duracall Ultra Power batterijen 4 stuks

+ € 6,95

Saturatiemeter Geratherm 300C203

+ € 69,75

Duracell batterijen alkaline (4 stuks)

+ € 4,95

Daarom Kopen bij checkfit

 • Bij besteding boven €40,- gratis verzending in NL!

 • Gratis telefonisch advies

 • OMRON Speciaalzaak

 • Gratis retourneren

 • Achteraf betalen mogelijk via Klarna

 • Nederlandse modellen

 • Minimaal twee jaar garantie
 • Voor 17.00 uur besteld volgende werkdag in huis (*)

Bezorging via PostNL

(*) Wij verzenden via PostNL. Maandag tot en met vrijdag tot 17.00 uur en zaterdag tot 12.00 uur. PostNL bezorgt ook op zaterdag! 
 

Gratis Advies

Telefonisch (*) advies: 010-8507600
of stuur een e-mail: info@checkfit.nl
(*) Werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur

Microlife bloeddrukmeters
De Microlife bloeddrukmeters zijn klinisch gevalideerd voor meten thuis en professioneel. Dit geldt ook voor speciale groepen zoals diabetes, zwangerschap, nierziekten en kinderen vanaf 13 jaar. Met de BP A200 AFIB koopt u niet alleen een bloeddrukmeter maar u koopt ook belangrijke kennis over uw gezondheid. Ontdek tijdig wanneer er iets veranderd aan uw bloeddruk of hartslagfreqentie en pas de levensstijl aan of bezoek uw huisarts. Deze meter is eenvoudig om te gebruiken om bij jezelf te meten of bij iemand anders. Manchet omleggen volgens de instructie en een druk op de knop. Zo eenvoudig is het. De meegeleverde handleiding vertelt, naast de instructies om het apparaat te gebruiken, ook meer over medische aspecten.

Speciale functies Microlife BP A200 AFIB

AFIB technologie
AFIB is een afkorting die staat voor atriumfibrillatie. Dit het verschijnsel dat de bovenste twee hartkamers (een hart bestaat uit twee kamers en twee boezems) onregelmatige en snelle samentrekkingen vertonen. De oorzaak hiervan komt door een verstoring van de zenuwen in het hart die bepalen wanneer het hart moet samentrekken en ontspannen. Atriumfibrilleren is een aandoening die ritmestoornissen, hartfalen en beroertes kan veroorzaken. Het tijdig ontdekken van deze aandoening kan de kans op een beroerte sterk verkleinen omdat er behandeling tijdig gestart kan worden. Deze bloeddrukmeter beschikt over de techniek om atriumfibrilleren op te sporen. De betrouwbaarheid van de Microlife BP A200 AFIB om deze aandoening te detecteren ligt, op basis van onderzoeken, boven de 97 procent. Mocht de indicator "AFIB" met regelmaat verschijnen op het display neem dan contact op met uw huisarts.Indicatoren Microlife BP A200 AFIB

MAM technologie
De MAM technologie staat voor "Microlife Average Mode" wat vrij vertaald betekent de modus (stand) van de bloeddrukmeter waarbij het gemiddelde van drie metingen wordt berekend.
Deze drie metingen worden tevens geanalyseerd door de Microlife BP A200 AFIB op betrouwbaarheid van de afzonderlijke metingen. De metingen gaan in deze modus automatisch met een tussenpauze van 15 seconden. Om een goed beeld te krijgen van de gemiddelde bloeddruk is deze functie erg handig. Het is een feit dat de bloeddruk van ieder mens variabel is en een enkele meting is dus een momentopname. De methode met drie metingen achter elkaar geeft een betrouwbaar beeld van de bloeddruk vergelijkbaar met afzonderlijke metingen genomen in anderhalf uur in een bepaald dagdeel. Een arts zal ook meestal vragen naar meerdere metingen achter elkaar en een gemiddelde. 

Bloeddrukmeter verbinden met de computer
Deze bloeddrukmeter kan worden verbonden met een personal computer (laptop of desktop) door middel van een USB-kabel. Via software (CD-ROM of download via www.microlife.nl) kunt de gemeten waarden overbrengen van de bloeddrukmeter naar de computer. Hiermee kunt u over een lange termijn inzicht krijgen van de gemeten waarden van bloeddruk en hartslag. Dit inzicht kan helpen om bijvoorbeeld verandering in levensstijl waar te nemen of het effect van medicatie. Deze data helpen om de bloeddruk binnen gezonde grenzen te houden.

Geheugen (opslaan van gemeten waarden)
De Microlife BP A200 AFIB beschikt over een zeer ruime opslagcapaciteit van 200 metingen. Let op: als het aantal metingen de 200 overschrijdt dan zal de eerst gemeten waarde uit het geheugen gewist worden. Gebruik de software om alle gemeten waarden te behouden.

Microlife BP A200 AFIB kopen?

U krijgt geleverd:
- Medium-Large manchet (22-42 cm)
- Batterijen (4 x AA 1.5V)
- Adapter voor aansluiting stopcontact
- Draagtas
- USB-kabel
- CD-ROM Microlife analyser software
- GebruiksaanwijzingInhoud en schema Microlife BP A200 AFIB

Technische specificaties

- Volledig automatische bloeddrukmeter
- Bovenarm bloeddrukmeter
- Met MAM technologie (Microlife Average Mode)
- Met AFIB technologie
- Intern geheugen: 200 metingen
- USB-poort voor eenvoudige aansluiting op een PC
- Met Gentle+ Technologie

Voeding: 4 AA alkaline batterijen van 1.5 V of netvoeding
Meetbereik: 20-280 mmHg
Nauwkeurigheid druk: +/- 3 mmHg
Afmetingen: 152 x 92 x 42 mm
Gewicht: 393 g (560 g inclusief batterijen)

BM03

Datasheet

Stride BP vermelding
Ja
Maat manchet
22-42 cm bovenarmomvang
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm bloeddrukmeter
Smartphone connectie
Nee
Aantal geheugensloten
200
DABL lijst vermelding klinisch gevalideerd
Ja

Downloaden

handleiding_meertaling_a200_afib

Handleiding Microlife BP A200 AFIB

Downloaden (1011.49KB)