Polsbloeddrukmeter Omron RS3 Intelli IT

De Omron RS3 Intelli IT is een volautomatische polsbloeddrukmeter voor thuis of onderweg. De gemeten waarden zet u eenvoudig over via bluetooth naar uw smartphone met behulp van de Omron connect app.

Meer details

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,95

Productbeschrijving

Omron heeft recent een nieuwe serie polsbloeddrukmeters op de markt gebracht waarvan de RS3 Intelli IT het middenklasse model is. Deze volautomatische polsbloeddrukmeter biedt de betrouwbare metingen die we Omron gewend zijn en daarbij de mogelijkheid de meetgegevens uit te lezen via een Bluetooth verbinding naar smartphone of tablet.

Functies Omron RS3 Intelli IT

Onregelmatige hartslag
Wanneer tijdens een meting twee keer of vaker een onregelmatig hartritme wordt geconstateerd zal het symbool voor onregelmatige hartslag verschijnen. De meter detecteert uw gemiddelde hartritme tijdens de meting en een afwijking groter dan 25 procent van dit gemiddelde wordt gezien als een onregelmatigheid. Mocht u hier mee te maken hebben dan is het verstandig om uw huisarts te raadplegen.

Geheugen
De Omron RS3 Intelli IT beschikt over een geheugenopslagplaats voor 30 metingen. Deze metingen zijn overdraagbaar via een draadloze verbinding naar de Omron Connect app. De opgeslagen gegevens in de Omron Connect app geven inzicht over het verloop van de bloeddruk op een langere termijn. Het delen van gegevens met uw arts is hierdoor eenvoudig.

Omron Connect App
Deze app is beschikbaar voor de meeste smartphones en tablets. De Omron RS3 Intelli IT kunt u zo instellen dat de gegevens automatisch worden overgebracht naar de app of als u zelf wilt bepalen of u ze wilt overzetten dan kan de instelling ook op handmatig gezet worden. Controleer voor de zekerheid of uw smartphone of tablet geschikt is voor de Omron Connect App. Een overzicht van geschikte apparaten en bijbehorend besturingssysteem vindt u op de website van Omron Connect. Om deze website te raadplegen kunt u klikken op het logo van Omron Connect.

omron connect appDownload Omron Connect app in de PlaystoreDownload Omron Connect app in de App store

Omron RS3 Intelli IT kopen?

U ontvangt:

 • Polsbloeddrukmeter Omron RS3 Intelli IT
 • 2 AAA batterijen
 • Opbergetui
 • Nederlandstalige handleiding
 • 3 jaar garantie

Technische specificaties

Model: RS3 Intelli IT (HEM-6161T-E)
Automatisch oppompen en ontluchten
Stroomvoorziening: 2 AAA alkaline batterijen van 1.5 V
Levensduur batterij: circa 300 metingen bij nieuwe batterijen
Levensduur bloeddrukmeter: 5 jaar
Meetbare polsomtrek: 13,5 cm tot 21,5 cm
Geheugen: 30 meetresultaten

 • DABL lijst vermelding klinisch gevalideerd Ja
 • Stride BP vermelding Ja
 • Type Bloeddrukmeter Polsbloeddrukmeter
 • Smartphone connectie Ja
 • Aantal geheugensloten 30
 • Bluetooth connectie Ja
 • Fabrikant OMRON
 • ReferentieBO87
 • EAN4015672111455
26-04-2021

polsbloeddrukmeter RS3IT

Toch voor pols gekozen want dat doe je net even makkelijker in the gym. Connect app pakte het goed op. Probeer mijn personal trainer dit mee te laten nemen in mijn schema.

19-04-2021

Polsbloeddrukmeter Omron RS3 Intelli IT

Deze speciaal aangeschaft omdat ik deze met mijn I-phone en Apple watch kan gebruiken via app Omron Connect, helaas werkt deze NIET op de I-phone en Apple Watch, maar enkel op de I-Pad, dit vind ik wel een tegenvaller daar ik hem juist kocht voor de Apple Watch 6 (laatste nieuwe) en I-Phone X. Blijkbaar een veel voorkomend probleem na het zoeken op het Internet.

24-02-2020

Polsbloeddrukmeter Omron

Altijd al een polsmeter gehad. Deze kan meer dan mijn vorige maar ik gebruik hem alleen voor 1 keer per maand meten. Huisarts gaf advies om Omron te kopen. Metingen gaan snel en zijn gelukkig in orde :)

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Polsbloeddrukmeter Omron RS3 Intelli IT

Polsbloeddrukmeter Omron RS3 Intelli IT

De Omron RS3 Intelli IT is een volautomatische polsbloeddrukmeter voor thuis of onderweg. De gemeten waarden zet u eenvoudig over via bluetooth naar uw smartphone met behulp van de Omron connect app.

Andere producten in dezelfde categorie: