Polsbloeddrukmeter Omron RS7 Intelli IT

De Omron RS7 Intelli IT is de beste polsbloeddrukmeter van dit moment. Dit model uit 2019 is eenvoudig te koppelen met de Omron Connect app. Betrouwbaar, compact, stil en geavanceerd. De Omron RS7 Intelli IT biedt ook uitkomst voor mensen met dikke armen. Dit model is klinisch gevalideerd voor mensen met obesitas. 

Meer details

Beschikbaarheid: In voorraad

+ Cadeau! Polsbloeddrukmeter Omron RS7 Intelli IT Maak groter

Gratis product:
 • Styluspen universeel voor smartphone en tablet

€ 89,00

Bijzondere eigenschappen Omron RS7 Intelli IT

Positiesensor
Er is vaak wat onduidelijkheid over hoe je op de juiste manier de bloeddruk moet meten met een polsbloeddrukmeter. Welke houding? Hoe hoog moet de pols zijn ten opzichte van het lichaam? Dat soort vragen. De Omron RS7 Intelli IT heeft een zeer handig hulpmiddel om dit op te lossen. Dit is de positiesensor (zie illustratie). Zodra u de meter heeft omgedaan dan geeft het display aan of u de juiste positie heeft aangenomen voor een correcte meting. Erg handig dus en voorkomt foute metingen.Omron RS7 Intelli IT positiesensor

Stil
De Omron RS7 Intelli IT meet bijna geluidloos de bloeddruk. Normaal gesproken is het oppompen goed hoorbaar. Bij deze meter niet. Dit maakt deze polsbloeddrukmeter dan ook een discrete meter. Bloeddruk meten vaker dan alleen thuis en dus ook tijdens uw werk of bezigheden is geen slecht idee en wordt aanbevolen. Met deze compacte bloeddrukmeter van slechts 9 centimeter breed en de stille meting meet u discreet en snel.

Bluetooth voor overbrengen meetgegevens
Dankzij de draadloze en veilige bluetoothfunctie kunt u de meetgegevens eenvoudig overbrengen naar de smartphone. De gratis Omron Connect app laat zich eenvoudig bedienen en voorziet u van een duidelijk overzicht van meetgegevens in tabelvorm of grafiekvorm. De bovendruk, onderdruk en polsfrequentie wordt opgeslagen in de app. Dit geeft u inzicht in het verloop van deze gegevens gedurende een bepaalde periode.

Snel
De Omron RS7 Intelli IT is een zeer geavanceerd apparaat en beschikt over een bijzondere pomptechniek. Tijdens het inlaten van de lucht in het manchet detecteert de meter polsslag in de slagader en begint direct te meten. De meter wordt dus niet onnodig hoog opgepompt. Dit voorkomt onnodig knellen en dus pijnlijke metingen. De tijdsduur wordt hiermee ook ingekort en maakt de RS7 Intelli IT snel ten opzichte van een ander merk polsbloeddrukmeters.

Productspecificaties

Geheugen
Dit apparaat beschikt over twee geheugenplaatsen waar in elk van de geheugenplaatsen 100 metingen kunnen worden opgeslagen. Dus 2 maal 100 metingen worden opgeslagen in het geheugen.

Manchet en indicator
Het polsmanchet is geschikt voor polsen met een omvang van 13,5 centimeter tot 21,5 centimeter. De indicator op het display geeft aan of het manchet correct is aangebracht.

Bloeddrukindicator voor hypertensie (hoge bloeddruk)
De Omron RS7 Intelli IT beschikt net als alle recente modellen van Omron ook over een indicator voor hoge bloeddruk. Deze indicator verschijnt wanneer de bovendruk hoger is dan 135 mmHg of de onderdruk hoger is dan 85 mmHg.

Symbool voor ochtendhypertensie
Deze geavanceerd meter berekent over de opgeslagen waarden of er sprake is van ochtendhypertensie. Verhoogde bloeddruk in de ochtend is een indicatie voor mogelijke hart en vaatziekten. Wanneer het wekelijkse gemiddelde in de ochtend hoger is dan 135/85 mmHg dan verschijnt een indicator op het display. Informeer uw huisarts wanneer dit het geval is.

Detectie onregelmatige hartslag en indicator
Dankzij de geavanceerde pomptechniek en gevoelige elektronica van Omron detecteert de Omron RS7 feilloos een onregelmatige hartslag. Mocht dit meerdere keren gesignaleerd worden tijdens het oppompen dan zal een de indicator voor onregelmatige hartslag verschijnen op het display.

Klinische validatie en Intellisense
Ook deze Omron polsbloeddrukmeter is net als de meeste andere Omron bloeddrukmeters uitvoerig getest en goedgekeurd door medici en het speciale Dabl instuut. Deze klinische validatie in combinatie met de speciale oppomptechniek (Intellisense) zorgen ervoor dat deze polsbloeddrukmeter als zeer betrouwbaar mag worden gezien en ook nog een comfortabel in gebruik.

Bloeddrukmeter voor dikke armen?

Voor mensen met dikke armen is het vaak lastig om een goede bloeddrukmeter te vinden. De bovenarmbloeddrukmeters gaan tot een maximale omvang van 42 centimeter. Voor deze groep mensen is een polsbloeddrukmeter een uitkomst. De Omron RS7 Intelli IT is de enige polsbloeddrukmeter die dubbel klinisch gevalideerd is. De meter is algemeen klinisch gevalideerd maar er is ook een klinische validatie gedaan op mensen met obesitas. Deze validatie op de zogenaamde obese populatie is uitgevoerd door het bekende DABL instituut.

Omron RS7 Intelli IT kopen? In de doos

 • Polsbloeddrukmeter Omron RS7 Intelli IT
 • Stevige bewaarcase
 • 2 AAA Batterijen
 • Handleiding (Nederlands en andere talen)
 • Drie jaar garantie

Omron Connect app

De Omron Connect app die samenwerkt met diverse bloeddrukmeters van Omron kunt u gratis downloaden. De app is beschikbaar via de Itunes store en de Google Play Store. Voor een overzicht van ondersteunende apparaten kunt u terecht op de officiële website van de Omron Connect app. Om naar de Omron Connect pagina te gaan klikt u op de Omron Connect afbeelding.

omron connect appDownload Omron Connect app in de PlaystoreDownload Omron Connect app in de App store

Technische gegevens (beknopt)

Model: RS7 Intelli IT (HEM-6232T-E)
Meetbereik: Systolisch 60 tot 260 mmHg, diastolisch 40 tot 215 mmHg
Polsslagmeetbereik: 40 tot 180 slagen per minuut
Nauwkeurigheid: plusminus 3 mmHg
Oppompen: Automatisch
Ontluchten: Automatisch
Meetmethode: Oscillometrisch
Stroomvoorziening: 2 AAA alkaline batterijen
Levensduur batterijen: circa 300 metingen
Levensduur apparaat: 5 jaar
Gewicht: Circa 91 gram zonder batterijen
Afmetingen: 91 mm breed, 63 mm breed, 13mm hoog
Geheugen: 2 maal 100 geheugenplaatsen

 • DABL lijst vermelding klinisch gevalideerd Ja
 • Stride BP vermelding Ja
 • Type Bloeddrukmeter Polsbloeddrukmeter
 • Smartphone connectie Ja
 • Aantal geheugensloten tweemaal 100
 • Bluetooth connectie Ja
 • Fabrikant OMRON
 • ReferentieBO89
 • EAN4015672111172
27-11-2019

Zeer mooie polsmeter

Sinds een week in gebruik. het koste even tijd om de handleiding uit te pluizen maar nu heb ik alles onder controle. Zeer tevreden mee. Deze polsmeter voor de bloeddruk zit vol handige dingen om het meten meer nauwkeurig te maken. Het blauwe lampje op het display dat aangeeft hoe de stand van je arm moet zijn vind ik echt heel bijzonder. Het overzetten naar de telefoon met de app is ook gelukt. Nog onvoldoende gegevens om te oordelen over de app. Erg blij met deze Omron!

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Polsbloeddrukmeter Omron RS7 Intelli IT

Polsbloeddrukmeter Omron RS7 Intelli IT

De Omron RS7 Intelli IT is de beste polsbloeddrukmeter van dit moment. Dit model uit 2019 is eenvoudig te koppelen met de Omron Connect app. Betrouwbaar, compact, stil en geavanceerd. De Omron RS7 Intelli IT biedt ook uitkomst voor mensen met dikke armen. Dit model is klinisch gevalideerd voor mensen met obesitas. 

Andere producten in dezelfde categorie: