• Check! Al een nieuwe bloeddrukmeter? Bekijk de aanbiedingen van Omron bloeddrukmeters!

 • Check! Uw gezondheid onder controle

 • Check! Dé Omron specialist

 • Tijdelijk niet leverbaar
Beurer Controlevloeistof Level 3 en Level 4

Beurer Controlevloeistof Level 3 en Level 4

€ 16,95 Tijdelijk niet leverbaar
Tijdelijk niet leverbaar

Om de juiste werking van uw Beurer Glucosemeter type GL44 of GL50 te testen is de Beurer controlevloeistof. Deze vloeistof bevat een vaste hoeveelheid glucose en geeft inzicht in de juiste werking van de glucosemeter en teststrips.

Daarom Kopen bij checkfit

 • Bij besteding boven €40,- gratis verzending in NL!

 • Gratis telefonisch advies

 • OMRON Speciaalzaak

 • Gratis retourneren

 • Achteraf betalen mogelijk via Klarna

 • Nederlandse modellen

 • Minimaal twee jaar garantie
 • Voor 17.00 uur besteld volgende werkdag in huis (*)

Bezorging via PostNL

(*) Wij verzenden via PostNL. Maandag tot en met vrijdag tot 17.00 uur en zaterdag tot 12.00 uur. PostNL bezorgt ook op zaterdag!

Gratis Advies

Telefonisch (*) advies: 010-8507600
of stuur een e-mail: info@checkfit.nl
(*) Werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur

Beurer controlevloeistof in de praktijk

Controlevloeistof voor een glucosemeter is bedoeld om vast te stellen of de glucosemeter en de teststrips de juiste meetresultaten doorgeven. De controlevloeistof bevat een vaste hoeveelheid glucose en dient ter controle van de apparatuur en is geschikt voor de Beurer GL44 en Beurer GL50

Wanneer Beurer controlevloeistof gebruiken?

Het advies is om bij het starten van een nieuwe set teststrips de apparatuur te testen met de vloeistof. Tevens kunt u voor de zekerheid een tussentijdse test uitvoeren wanneer de lichamelijke gesteldheid niet overeenkomt met de bloedtests van de glucosemeter. Dat wil zeggen wanneer de glucosewaarden normaal zijn en u toch klachten heeft die kunnen duiden op een te hoog of te laag gehalte van de bloedglucose.

Hoe Beurer controlevloeistof gebruiken?

Zorg ervoor dat de glucosemeter in de controleoplossingmodus staat! Bewaar de vloeistof nooit in de koelkast en laat de vloeistof voor u de test begint tot kamertemperatuur komen. Elk flesje bevat een hoeveelheid die goed is voor ongeveer 75 tests. In plaats van een bloeddruppel gebruikt u een druppel controlevloeistof op de teststrip en de glucosemeter laat een meting zien die overeenkomt met de hoeveelheid glucose dat in de vloeistof zit. De afwijking mag maximaal 5 procent bedragen.

Bewaaradvies Beurer controlevloeistof level 3 en level 4

De controlevloeistof is na opening van het flesje nog circa 3 maanden houdbaar om een betrouwbare werking te garanderen.
- Bewaar de controleoplossing in gesloten verpakking bij kamertemperatuur onder de 30 °C.
- Niet gekoeld bewaren. (2 °C tot 30 °C)
- Bewaar de oplossing op een voor kinderen onbereikbare plaats.
- Bewaar de controleoplossing niet in het medicijnkastje. De oplossing zou kunnen worden aangezien voor een middel dat wel voor inname bedoeld is.

GB67