Saturatiemeter Beurer PO40

Saturatiemeter Beurer PO40 meet snel en eenvoudig de zuurstofwaarde in het bloed en de hartslagfrequentie. Duidelijke weergave op het kleurendisplay met instelbare helderheid. 

Meer details

Beschikbaarheid: In voorraad

Aanbieding! Saturatiemeter Beurer PO40 Maak groter

Share

€ 59,95

Saturatiemeter werking Beurer PO40

Met de saturatiemeter Beurer PO40 meet u de hoeveelheid zuurstof in het bloed door het apparaat op de vingertop te plaatsen. De meter is in staat om snel en accuraat door middel van infrarood de zuurstofverzadiging in het bloed te bepalen. De infraroodstralen weerkaatsen vanuit het bloed een signaal terug naar de meter. Zuurstof dat gebonden is met het bloed weerkaatsen een andere kleur dan bloed dat niet gebonden is met zuurstof. Deze dichtheid (SPO2) wordt gemeten door de saturatiemeter en berekend naar een percentage. Dit percentage wordt weergegeven op het display en is een belangrijke indicator voor de mate waarin het lichaam zuurstof opneemt in het bloed.

Frequentie van het hart

Het aantal hartslagen per minuut (polsfrequentie) wordt ook gemeten en weergegeven op het display. Deze indicator is belangrijk bij het bepalen of het hart sneller moet kloppen om voldoende zuurstof bij alle organen te krijgen.

Extra functie Beurer PO40

Een van de weergaven op het display geeft de PMI waarde aan. Dit betekent de kracht van de polsslag op de plaats waar de saturatiemeter zich bevindt en de doorbloeding op die plaats. Voor deze waarde kan het display in deze speciale weergavemodus gezet worden.
Opmerking: interpretaties van de PMI waarden mogen uitsluitend door medisch specialisten gedaan worden.

Beurer PO40 voor wie?

Deze meter voldoet aan de kwaliteitsnorm die gesteld is voor metingen bij mensen met hartfalen, longaandoeningen en astmatische bronchitis. Daarnaast is de meter toepasbaar voor iedereen die verantwoordelijk met zijn gezondheid om wil gaan. De volgende groepen in het bijzonder:

  • Rokers
  • Mensen met overgewicht
  • Bergbeklimmers
  • Duikers
  • Mensen die aan duursporten zoals wielrennen doen
  • Mensen met mogelijke erfelijke hartaandoeningen
  • Mensen met mogelijke erfelijke longaandoeningen

Producteigenschappen

Meting van zuurstofverzadiging (SPO2)
Meting van polsfrequentie
Weergave polsmodulatie index (PMI)
Symbool voor afwijkende meting
Kleurendisplay met vier verschillende weergaven
Instelbare helderheid van het display
Grafische weergave polsfrequentie
Compact model makkelijk thuis en onderweg te gebruiken
Automatische aan en uitschakeling
Indicator voor laag batterijniveau

Niet geschikt voor vingers die breder zijn dan 20 millimeter of dikker dan 15 millimeter!
Op dit product krijgt u 2 jaar garantie. Product wordt geleverd met een meertalige handleiding. Nederlandstalige handleiding Beuer PO40 downloadbaar.

  • Fabrikant BEURER
  • ReferentieSB81
  • EAN4211125454326

Schrijf uw recensie

Saturatiemeter Beurer PO40

Saturatiemeter Beurer PO40

Saturatiemeter Beurer PO40 meet snel en eenvoudig de zuurstofwaarde in het bloed en de hartslagfrequentie. Duidelijke weergave op het kleurendisplay met instelbare helderheid. 

Andere producten in dezelfde categorie: