Stappenteller Yamax SW-700

Stappenteller Yamax SW-700 meet stappen, afstand en berekent het aantal verbrande calorieën. Ook weten of u voldoende beweging heeft? Yamax helpt u verder! Nu met GRATIS reflectieband!

Meer details

Beschikbaarheid: In voorraad

+ Cadeau! Stappenteller Yamax SW-700 Maak groter

Gratis product:
  • Reflecterende veiligheidsband voor de bovenarm

€ 29,95

Functies stappenteller Yamax SW-700

De Yamax SW-700 is een nauwkeurige stappenteller met een aantal extra functies. Dit kleine vernuftige apparaatje van het japanse Yamax levert van alle stappentellers die te koop zijn zeer goede prestaties. De Yamax SW-700 is met name geschikt voor mensen die voor hun gezondheid meer willen of moeten bewegen. Met dit apparaatje wordt inzichtelijk gemaakt hoeveel stappen u zet tijdens een wandeling. De afgelegde afstand wordt gemeten en op basis van de instellingen wordt een berekening gemaakt van het aantal verbrande calorieën.

Waarom is wandelen gezond?

Beweging
Wandelen draagt bij aan een betere gezondheid vanwege een aantal factoren. De eerste is natuurlijk beweging. Het menselijk lichaam is van nature gebouwd om te bewegen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, spieren worden geactiveerd en de verbranding van calorieën.

Mentale gezondheid
Daarnaast speelt het mentale aspect ook een grote rol. De afleiding van dagelijkse stress is een belangrijke factor. Stress is een bedreiging voor de gezondheid. Daarnaast zorgt wandelen er ook voor dat uw lichaam het hormoon endorfine aanmaakt. Dit "prethormoon" zorgt ervoor dat u betere mentale weerbaarheid krijgt. Veel mensen hebben geen zin om te wandelen of hebben geen doel.

Zuurstofopname
Door stevig te wandelen stijgt de behoefte aan zuurstof van het lichaam. De buitenlucht is zuurstofrijker dan de lucht binnen. De longen worden door de inspanning elastischer en uw lichaam zal beter voorzien kunnen worden van zuurstof. Voor rokers en mensen met COPD kan dit leiden tot een betere zuurstofverzadiging in het bloed en al uw organen varen daar wel bij. Om deze verbetering te meten kunt u gebruik maken van een saturatiemeter.

Positief effect op de bloeddruk
Alhoewel direct wetenschappelijk bewijs ontbreekt tonen studies aan dat mensen die meer bewegen en meer afleiding zoeken minder snel last hebben van hoge bloeddruk. Wandelen is zeer zeker een belangrijk onderdeel van verbetering van levensstijl. Heeft u hoge bloeddruk of wilt u het effect van een betere levensstijl meten? Denk dan ook eens aan een goede bloeddrukmeter.

Met een Yamax stappenteller geeft u invulling aan het doel om uw gezondheid te verbeteren en past uitstekend in verbetering van levensstijl. Het werkt als een stimulans. Verbeter uw prestaties en daarmee uw gezondheid!
Wandeltio zorg voor stevige schoenen
Wandeltip: Zorg voor stevige schoenen en neem altijd een flesje water mee!

Technische specificaties Yamax SW-700

Let op: De Yamax SW-700 functioneert optimaal wanneer het apparaat horizontaal bevestigd wordt aan de broekband.
De Yamax SW-700 wordt geleverd inclusief batterijen, draagclip en Nederlandstalige handleiding. U heeft 2 jaar garantie.

Afmeting: 50 x 38 x 14 millimeter
Gewicht: 21 gram
Batterij: type LR44
Levensduur batterij: 2 jaar

  • Fabrikant YAMAX
  • ReferentieSY86
  • EAN4983468070043

Schrijf uw recensie

Stappenteller Yamax SW-700

Stappenteller Yamax SW-700

Stappenteller Yamax SW-700 meet stappen, afstand en berekent het aantal verbrande calorieën. Ook weten of u voldoende beweging heeft? Yamax helpt u verder! Nu met GRATIS reflectieband!

Andere producten in dezelfde categorie: