Contactloze thermometer Reer SoftTemp 3 in 1

Veilig en comfortabel meten doe je met de contactloze thermometer SoftTemp van Reer. Binnen een seconde meet je lichaamstemperatuur, oppervlakte en kamertemperatuur. Pijnloos en contactloos dankzij infraroodtechnologie.

Meer details

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,95

Reer is een Duitse fabrikant gespecialiseerd in veilige oplossingen voor binnenshuis met name toegespitst op kleine kinderen. Een comfortabele en veilige thermometer past daar natuurlijk bij. Zeker in deze tijd waar we eventuele temperatuursverhoging nauwlettend in de gaten moeten houden. De contactloze thermometer SoftTemp is geschikt voor alle leeftijden. 

Producteigenschappen contactloze thermometer Reer SoftTemp

Pijnloos en snel meten
Dankzij de infraroodtechnologie is veilig, hygiënisch en snel meten van lichaamstemperatuur gebeurd in een enkele seconde. Contactloos meten biedt veel voordelen ten opzichte van andere technieken. Rectaal meten wordt als onprettig ervaren en pijnlijk bij kleine kinderen. Infrarood (oorthermometers en lichaamsthermometers) zijn snel en geven geen lichamelijke ongemakken.

Kleurendisplay met koortsindicatie
In het geval van koorts bij uzelf of uw kind is het verstandig om het verloop continu te volgen. Metingen in de nacht horen daar ook bij. Om uw kind of uw huisgenoten niet wakker te maken beschikt de Reer SoftTemp thermometer over een verlicht display en uitschakelbare pieptoon. Een handige functie is dat het display van kleur veranderd bij verhoging (oranje) en bij koorts (rood). Wanneer de temperatuur in orde is kleurt het display groen.Kleurendisplay met koortsindicatie

Geheugen
Het verloop van de koorts kan dankzij de mogelijkheid van opslag van de gemeten waarden eenvoudig worden bekeken. De thermometer slaat de 25 laatste gemeten waarden op.

SoftTemp thermometer 3 in 1

Waarom de toevoeging 3 in 1? Dit staat voor de drie verschillende manieren waarop deze thermometer gebruikt kan worden. Naast het meten van de lichaamstemperatuur kan de SoftTemp ook gebruikt worden voor het meten van oppervlaktetemperatuur zoals bijvoorbeeld de temperatuur van badwater etenswaren zoals pap of soep. Hiervoor kan de thermometer in een speciale modus worden gezet. In deze modus is het tevens mogelijk om de kamertemperatuur te meten. Kortom met de Reer Colour SoftTemp heeft u een compleet apparaat waarmee u alles kunt meten dat de veiligheid vergroot op een snelle en eenvoudige manier!

De Reer 3 in 1 SoftTemp wordt compleet geleverd met batterijen en Nederlandstalige handleiding. Garantie is 2 jaar. 

Technische details

Meetmethode: Contactloze infraroodmeting
Meetbereik: Lichaamstemperatuur (slapen): 32,0 graden Celsius - 42,9 graden Celsius
Object- en omgevingstemperatuur: 0 graden Celsius - 100 graden Celsius
Meetnauwkeurigheid lichaamstemperatuur: plus of min 0,2 graden Celsius
Meetnauwkeurigheid objecttemperatuur: plus of min 0,3 graden Celsius
Meetnauwkeurigheid kamertemperatuur: plus of min 1 graden Celsius
Meetafstand: 1-6 centimeter tot meetplek
Meetduur: 1 seconde
Geheugen: 19 metingen
Weergave: LCD met achtergrondverlichting
Automatische uitschakeling na 30 seconden
Geluidsignaal: in-/uitschakelbaar
Grootte: 162.5 x 46.5 x 42.5 millimeter
Gewicht: 109.5 gram (inclusief batterijen)
Batterijen: 2 maal 1.5 V AAA batterijen (meegeleverd)
Beveiligingsgraad: IP22

  • Fabrikant
  • ReferentieTR80
  • EAN4013283980507

Schrijf uw recensie

Contactloze thermometer Reer SoftTemp 3 in 1

Contactloze thermometer Reer SoftTemp 3 in 1

Veilig en comfortabel meten doe je met de contactloze thermometer SoftTemp van Reer. Binnen een seconde meet je lichaamstemperatuur, oppervlakte en kamertemperatuur. Pijnloos en contactloos dankzij infraroodtechnologie.

Andere producten in dezelfde categorie: