Corona zelftest Acon Flowflex

Deze corona zelftest is eenvoudig uit te voeren. Met een korte wattenstaaf van 2,5 centimeter verzamelt u wat neusslijm. Voeg dit monster toe aan de meegeleverde vloeistof. Even schudden en vier druppels op de testcassette aanbrengen. Na 15 minuten heeft u de uitslag.

Meer details

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,95

Productomschrijving Corona sneltest (zelftest) Acon Flowflex

Deze zelftest is bedoeld om vast te stellen of u al dan niet besmet bent met het coronavirus. In tegenstelling tot de testen bij de bekende teststraten werkt deze test met een korte wattenstaaf van 2.5 centimeter. Het maakt het testen veel meer gebruikersvriendelijk en kunt u zelf uitvoeren. De test is goedgekeurd door het RIVM op basis van de hoge nauwkeurigheid van 98,8% (!).
Dankzij de verbeterde technologie is er een extractie en teststrip ontwikkeld met een hoge gevoeligheid voor opsporing van COVID-19 virusdeeltjes (coronavirus). Hierdoor hoeft het neusslijm niet meer helemaal achterin de neus worden weggehaald maar op slechts 2.5 centimeter. Met name bij kinderen is dit veel praktischer en prettiger.
De set wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik. Na het bereiden van het monster simpelweg vier druppels van het monster (zie afbeelding) op de testcassette druppelen en na vijftien minuten weet u de uitslag.

Instructie afname neusslijm

instructie uitvoeren zelftest acon flowflex

Voor wie is deze sneltest bedoeld?

In principe kan iedereen gebruik maken van deze test. Het is aan te bevelen om thuis wat testen te hebben in geval van klachten of wanneer u op bezoek wilt gaan. Voor scholen zeer aan te bevelen vanwege de grote kans op besmetting. Voor werkgevers ideaal manier om medewerkers snel te testen op het werk. Vanzelfsprekend zijn er groepen zoals kinderen of ouderen die wat hulp nodig hebben bij het afnemen van het neusslijm. Dit is met deze test veel eenvoudiger dankzij de korte wattenstaaf die afdoende is.

Zelftest Acon Flowflex SARS-CoV-2 kopen?

U krijgt geleverd:

-Testcassette
-Steriel verpakte korte neusswab (wattenstaafje)
-Gevulde buis met extractiebuffer (buffervloeistof)
-Nederlandse en Engelse gebruiksaanwijzing

Productspecificaties Acon Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen zelftest

Per stuk verpakt
Nauwkeurigheid: 98,8%
Specificiteit: 99,5%
Gevoeligheid: 97,5%
CE gekeurd en ISO gecertificeerd
CE-markering
TUV gecertificeerd
MHRA geregistreerd
Bewaren bij kamertemperatuur (+2 - +30°C)
2 jaar houdbaar
Materiaal: Kunststof
Kleur: Wit
Alleen geschikt voor humaan gebruik

Verantwoordelijkheid

Ondanks dat dit product bijzonder gebruikersvriendelijk en betrouwbaar is blijft er altijd een kans op besmetting net als bij de coronatest bij de teststraat. Het gebruik van dit product is uw eigen verantwoordelijkheid. CheckFit is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik, de uitslag van de test en/of eventuele calamiteiten. In verband met hygiëne is dit product uitgesloten van retourrecht.
Lees goed de instructies in de handleiding en voorkom zo uitbreiding van eventuele besmetting. Neem bij klachten altijd contact op met uw huisarts of de GGD.

  • Fabrikant
  • ReferentieBZ02
  • EAN0682607660087

Schrijf uw recensie

Corona zelftest Acon Flowflex

Corona zelftest Acon Flowflex

Deze corona zelftest is eenvoudig uit te voeren. Met een korte wattenstaaf van 2,5 centimeter verzamelt u wat neusslijm. Voeg dit monster toe aan de meegeleverde vloeistof. Even schudden en vier druppels op de testcassette aanbrengen. Na 15 minuten heeft u de uitslag.

Andere producten in dezelfde categorie: