Saturatiemeter Zacurate 500DL Pro paars

Deze saturatiemeter is een compact en gebruikersvriendelijk model en geschikt voor mensen die hun gezondheid willen monitoren. Beste prijs-kwaliteit!

Meer details

Beschikbaarheid: Dit product is niet langer op voorraad

€ 49,95

Zacurate is een Amerikaanse producent van saturatiemeters. Dankzij intensief marktonderzoek en klinisch onderzoek hebben zij de meest accurate saturatiemeter ontwikkelt tegen de laagste prijs.

Producteigenschappen Zacurate 500DL Pro

  • Zeer goede pasvorm dankzij de soepele behuizing voor de vingertop
  • De meter is snel en geeft na ongeveer 6 seconden uw waarden aan
  • De saturatiemeter wordt geleverd met een siliconen beschermhoes tegen vallen
  • Zacurate 500DL Pro is in staat om metingen te verrichten bij een lage perfusie (doorbloeding)
  • Roterend scherm
  • Laag batterijverbruik (2 AA batterijen zijn goed voor circa 600 metingen)

Werking van de Zacurate 500DL Pro

Deze saturatiemeter werkt op 2 meegeleverde AA batterijen en is zeer energiezuinig. Het apparaatje dient op de vingertop geplaatst te worden en is een soort knijper. Het doet geen pijn. Via infrarood wordt de zuurstofverzadiging in het bloed gemeten en de polsfrequentie (aantal hartslagen per minuut). Er worden 2 metingen per seconden gedaan en voordat het eerste resultaat verschijnt zijn er minimaal 3 metingen gedaan. De gemeten waarden worden getoond op het LED display. Als de saturatiemeter niet gebruikt wordt schakelt het apparaat na 8 seconden automatisch uit. Meer weten over de werking van een saturatiemeter? Kijk op onze informatiepagina over saturatiemeters.

Aandachtspunten
De Zacure 500DL Pro doet prima zijn werk in de meeste omstandigheden. In enkele gevallen is het voor een saturatiemeter lastig om de waarden van de zuurstofverzadiging te bepalen. Dit kan zijn bij mensen met van nature zeer smalle vingers of zeer slechte doorbloeding. Ook het gebruik van chemicaliën (nagellak, remover) kan de werking verstoren. Dit product is niet bedoeld voor medische diagnoses maar voor monitoring van uw gezondheid en informatieverstrekking aan een eventueel behandelend arts. Neem bij twijfel over uw gezondheid en bij klachten altijd contact op met de huisarts.

Zacurate 500DL Pro paars kopen?

U krijgt geleverd:
Saturatiemeter Zacurate 500DL Pro
2 AA batterijen
Draagkoord
Siliconen beschermhoes
Handleiding (Engels)

  • Fabrikant
  • ReferentieSZ91
  • EAN8569640077040
07-06-2020

Zacurate saturatiemeter

Nergens meer een saturatiemeter te krijgen. Wel bij CheckFit in Coronatijd. Degelijke meter en aanbevolen om in huis te hebben

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Saturatiemeter Zacurate 500DL Pro paars

Saturatiemeter Zacurate 500DL Pro paars

Deze saturatiemeter is een compact en gebruikersvriendelijk model en geschikt voor mensen die hun gezondheid willen monitoren. Beste prijs-kwaliteit!

Andere producten in dezelfde categorie: