Omron MIT Elite bloeddrukmeter

De Omron MIT Elite bloeddrukmeter onderscheidt zich door zijn eenvoud en compacte formaat. Deze bovenarm bloeddrukmeter is zeer betrouwbaar. Bij de bloeddrukmeter wordt een handig etui meegeleverd waardoor u de bloeddrukmeter overal naar toe mee kunt nemen. Dit model is dan ook populair bij artsen en verplegers. Nederlands model met 3 jaar garantie!

Meer details

€ 69,00

Kenmerken Omron MIT Elite bloeddrukmeter

De Omron MIT Elite bloeddrukmeter is een stijlvolle en compacte bloeddrukmeter. De intellisense technologie zorgt voor een gemakkelijk en comfortabel meten. Het grote display toont het gemiddelde van de laatste drie metingen in de laatste 10 minuten. Geheugen voor 90 metingen. Wanneer er sprake is van een onregelmatige hartslag of beweging tijdens de meting, die de meting zou kunnen beinvloeden, wordt dit op het display aangegeven. Een indicator geeft aan wanneer de gemeten bloeddruk boven de aanbevolen thuisbloeddruk ligt. Compleet met standaard manchet. Op dit product zit drie jaar garantie.

Omron Intellisense techniek

De MIT Elite bloeddrukmeter verzekert u van een goede en snelle meting, dankzij Intellisense™. Deze techniek zorgt ervoor dat het manchet precies zo wordt opgepompt om een accurate meting mogelijk te maken. Deze Intellisense techniek zorgt er dus voor dat er niet teveel lucht of te weinig lucht wordt ingepompt.

Opslaan van bloeddrukmetingen in het geheugen

De MIT Elite bovenarmbloeddrukmeter heeft een geheugen voor 90 metingen. Deze worden met datum en tijd opgeslagen, zodat u het verloop van uw bloeddruk en hartslag goed kunt bijhouden. Als iemand anders zijn bloeddruk wilt meten, maar u wilt deze meting niet opslaan, dan kiest u voor de gastmodus.

Berekening van gemiddelden

Meet u meerdere keren binnen 10 minuten? Dan worden de gemiddelde waarden van 3 metingen opgeslagen.

Bij de MIT Elite bloeddrukmeter ontvangt u een bloeddrukpas. Op deze pas kunt u al uw gemeten bloeddrukwaarden noteren. Zo heeft u altijd een handig overzicht van het verloop van uw bloeddruk.

Compact formaat

De Omron MIT Elite is een platte stijlvolle bloeddrukmeter met een handig opbergetui. De meter is hierdoor makkelijk op te bergen en mee te nemen. Met de gratis meegeleverde batterijen kunt u circa 1000 metingen verrichten.

Zeer betrouwbaar voor alle groepen

Voordat bloeddrukmeters het predikaat "klinisch gevalideerd" mogen dragen worden ze uitgebreid getest door het vermaarde DABL instituut. De Omron MIT Elite heeft als een van de weinige bloeddrukmeters de driedubbele test doorstaan.

Dit betekent dat de bloeddrukmeter klinisch gevalideerd is (getest en goedgekeurd door medici)
Geschikt bevonden voor het doen van thuismetingen
Bovendien geschikt bevonden voor het doen van bloeddrukmetingen bij zwangerschap. Deze laatste test is logischerwijs zeer streng.

Medium Manchet

Het meegeleverde manchet is geschikt voor bovenarmen met een omvang van 22-32 cm. Volg bij het omdoen van het manchet strikt de aanwijzingen in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding.

OmronMIT Elite bloeddrukmeter geschikt voor bloeddruk meten bij zwangere vrouwen

Bloeddrukmeter MIT Elite specifiek getest door het DABL instituut en geschikt bevonden voor bloeddrukmetingen bij zwangere vrouwen.

  • DABL lijst vermelding klinisch gevalideerd Ja
  • Maat manchet 22-32 cm bovenarmomvang
  • Type Bloeddrukmeter Bovenarm bloeddrukmeter
  • Aantal geheugensloten 90
  • Fabrikant OMRON
  • ReferentieBO19
  • EAN4015672103832
01-10-2019

Fijn apparaat

De MIT Elite is niet heel gangbaar begreep ik maar ik ben er zeer tevreden mee. Als consulent meet je vaak de bloeddruk bij anderen en deze kun je makkelijk in je hand houden. Manchet is wel een medium dus ik heb een uitbreiding erbij genomen (large manchet). Zeer duidelijk display en snelle metingen. Aanrader voor zorginstelling ook lijkt me.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Omron MIT Elite bloeddrukmeter

Omron MIT Elite bloeddrukmeter

De Omron MIT Elite bloeddrukmeter onderscheidt zich door zijn eenvoud en compacte formaat. Deze bovenarm bloeddrukmeter is zeer betrouwbaar. Bij de bloeddrukmeter wordt een handig etui meegeleverd waardoor u de bloeddrukmeter overal naar toe mee kunt nemen. Dit model is dan ook populair bij artsen en verplegers. Nederlands model met 3 jaar garantie!

Andere producten in dezelfde categorie: