Reviews van CheckFit

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van CheckFit. De reviews worden verzameld via het onafhankelijke platform en gepubliceerd op KiyOh Webshop Keurmerk Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij CheckFit geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:

Beoordeling Schrijven

P.J.
Nieuwerkerk aan den IJssel
13-04-2021
10
Goed advies en snelle levering.
Patricia Gerard Simonne
Gent
12-04-2021
10
Absoluut tevreden met dit product. Ik zocht een stappenteller die eenvoudig in gebruik is en niet aan de pols moet gedragen worden. Was wat zoeken om alles in te stellen maar doet nu wat hij moet doen, telt accuraat.Is klein en licht, kan dus met de clip bevestigd worden en/of in broekzak bijgehouden worden, stoort helemaal niet. Een aanrader voor wie enkel wil weten hoeveel stappen/km. hij/zij gezet heeft en men kan ook het calorieënverbruik bijhouden. Tevreden met mijn aankoop !
Karin
Leek
09-04-2021
10
Mijn bestelling werd zeer snel bezorgd! En ik ben heel blij met mijn Omron walking style. Het werkt goed en zeer eenvoudig als je het eenmaal in gebruik hebt. Had wel een loup nodig om de gebruiksaanwijzing te lezen want dat was niet eenvoudig zonder. Super stappenteller!
patrick
Hasselt
07-04-2021
8
tevreden
Rick
Heerhugowaard
07-04-2021
9
top, duidelijk en snelle levering
Geert
Deventer
07-04-2021
10
Zeer snelle levering. Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Een perfect product. Ik kan iedereen dan ook aanraden om hier de producten te gaan bestellen. Ook de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.Dus twijfel niet om producten te gaan bestellen.
A.D.R.
Ottoland
06-04-2021
6
Geen op of aanmerkingen,gewoon goed, alleen jammer,dat er nu een herinnering gestuurd word op zondag, wij willen zondags geen mails ontvangen. Zondag is de rustdag des Heere.H.g A Muilwijk.
Tillie
Capelle aan den IJssel
01-04-2021
10
Bloeddrukmeter besteld. Kon niet afgehaald worden, vanwege corona regels, maar werd dezelfde dag nog thuisbezorgd door medewerker.
F.B.
Veluwe
31-03-2021
8
Geven snel antwoord, snelle levering.Zolang alles heel blijft, neem ik aan dat het ook probleemloos gaat. Gaat vaak fout bij garantie claims: nog geen gebruik van hoeven te maken.
JOKE
Hengelo
30-03-2021
10
Zeer vlot bezorgd tegen een mooie prijs!
Gerda
Nieuw Vennep
29-03-2021
10
Alles keurig netjes en op tijd afgeleverd. Zeker het aanbevelen waard
Frans
Ternat
26-03-2021
10
Correct
Jet
Amersfoort
26-03-2021
10
Goede en snelle levering van uitstekend product! Goede prijs/kwaliteit!
constant
Horn
26-03-2021
8
snelle levering, goed apparaat
Ad
Rotterdam
25-03-2021
10
Mooi apparaat voor een eerlijke prijs. Apparaat is te koppelen met gezondheidsmeter.nl.
Elle
Helmond
25-03-2021
10
Alles vanaf bestelling tot aan levering keurig afgehandeld.
Cor
Nieuwerkerk aan den IJssel
25-03-2021
10
Bloeddrukmeter besteld. Heb gevraagd of ik het op afspraak kon komen afhalen maar dat ging niet i.v.m. Corona. We komen het wel brengen na kantoortijd. En inderdaad binnen 2 uur geleverd. Dus voor ons een perfecte service.
Gerben
Ezinge
22-03-2021
10
Smiddags besteld, de volgende middag al in huis!
Hub Vogt
LANDGRAAF
19-03-2021
10
Prima !!!
A
Zwolle
18-03-2021
10
Voldeed aan de verwachting
P
Hellevoetsluis
16-03-2021
8
Na bestellen direct melding ontvangen dat pakket was aangeboden bij post.nl. zo bleef het aantal dagen staan. Na een telefoontje was oorzaak coronadrukte bij post.nl blogs checkfit. Dit is kul. Heb nl hetzelfde nogmaals besteld via bol.com bij checkfit. Vlg dag geleverd. Voortaan alles maar gewoon weer bij bol bestellen. Altijd vlgs afspraak geleverd
Pamela
Lelystad
15-03-2021
9
Goed product en redelijke verzendkosten. Netjes op tijd geleverd
W.E.M.
Feanwâlden
15-03-2021
9
Mijn bestelling werd conform de afspraak geleverd.
Mark Pareyn
Assenede
12-03-2021
10
Verwonderd dat zelfs naar Belgie het pakket er devolgende dag rteeds was
Marjan+
Rotterdam
10-03-2021
9
Blij met vlotte levering. Product prima.