Reviews van CheckFit

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van CheckFit. De reviews worden verzameld via het onafhankelijke platform en gepubliceerd op KiyOh Webshop Keurmerk Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij CheckFit geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:

Beoordeling Schrijven

paul
Workum
27-01-2020
10
Ging snel,meter werkt goed
Trude
Kats
26-01-2020
10
De bloeddrukmeter werd snel geleverd tegen de laagste prijs die ik op internet tegenkwam.Ik had gekozen voor betalen na bezorging.
Erik Hollweg
Emmercompascuum
24-01-2020
9
Snel betrouwbaar goed
Rob
Eindhoven
22-01-2020
10
Een duidelijke website, concurrerende prijzen en kwalitatief goed producten. Op dag 1 besteld, op dag 2 geleverd.Kortom: een uitstekend bedrijf.
Freek
Stiphout
21-01-2020
10
Ik heb gekozen voor de 0mron M7 Intelli IT gezien het geringe prijsverschil met de M6. De gebruiksaanwijzing heb ik niet nodig gehad, ook niet voor het installeren van de app op mijn IPhone en mijn tablet. Alle uitslagen zijn zo gemakkelijk uit te lezen en uit te printen! Gezien de uitkomsten van 6 dagen meten heb ik een afspraak gemaakt met mijn huisarts! Kortom een aanrader deze bloeddrukmeter!
Irene
HEEMSKERK
18-01-2020
8
Voor de tweede keer heb ik een bloeddrukmeter bij Checkfit besteld, allereerst vanwege de laagste prijs en omdat ik tevreden was met mijn vorige bestelling.
Ron
Son
17-01-2020
9
Snel en op tijd geleverd
Jenny
ROTTERDAM
16-01-2020
8
Snelle levering, maar ze waren het 2e artikel vergeten. Direct gemaild en dat 2e artikel is direct opgestuurd. Omdat er een weekend tussen zat duurde de levering wat langer.
gerard
helmond
15-01-2020
7
goed geregeld
Evert
ZWOLLE
14-01-2020
10
Alles is conform gemaakte afspraken geleverd.
Henny
Papendrecht
12-01-2020
9
Snelle levering en beantwoording van vragen en de ontbrekend batterijen had ik de andere dag al in huis.Hulde
Ewald
Vianen
11-01-2020
9
Snelle levering en werd op de hoogte gehouden.
Klaas
Nieuw-Vennep
11-01-2020
10
Snel en goed geregeld
Ben
Bergen op Zoom
09-01-2020
9
Snel en goed
Hans
EDE GLD
08-01-2020
8
Ik ben gewend aan "levering de volgende dag", Maar niet bij CheckFit.
W. J.H Meijden
Heukelum
08-01-2020
9
Super goed
ferdinand
Gent
07-01-2020
10
Een zeer vlotte levering
Alexander
Utrecht
29-12-2019
9
Snelle levering van een prima product!
Nettie
Dordrecht
24-12-2019
7
Na 3 dagen heb ik maar gebeld om te vragen wanneer het pakketje afgeleverd zou worden. Ik begreep toen dat een van de bestelde artikelen niet voorradig was en besteld was en inmiddels ontvangen door CheckFit. De zaterdag erna zou geleverd worden. Dit werd de week erna. Lange levertijd dus. De producten daarentegen zijn oké en de prijs is goed. Als cadeautje bij levering een pakje thee, ook leuk. Een berichtje als niet direct geleverd kan worden zou ik op prijs hebben gesteld. Een verplicht veld bij review waarom gevraagd werd is aanbevelen ja of nee ... Het is maar of je de tijd hebt om te wachten op je producten. Ik persoonlijk vind het prettig als het bestelde snel in huis is of dat er in ieder geval bericht wordt dat het langer duurt, mijn keuze is daarom discutabel
Gert
Peize
23-12-2019
10
Vlotte service, bijna sneller dan het licht!
Frank Hipwood
Grevenbicht
22-12-2019
10
de bloeddruk meter omron M3 comfort is zeer gebruiksvriendelijk en zeer snel in te stellen. De voorgevormde manchet is zeer makkelijk aan te brengen . En voor een goede prijs . Ben zeer tevreden
Leen
Nieuw-Lekkerland
21-12-2019
10
Zie boven.
Jan
Woerden
20-12-2019
10
Snel geleverd. En gelijk de factuur met alle relevante informatie
Maaike
Amersfoort
19-12-2019
10
De uitslagen van de bloeddrukmeter komen overeen met die van de dokterspraktijk
Cor
Leiderdorp
18-12-2019
10
Makkelijk gewenst artikel kunnen vinden, vlotte en nette levering