Reviews van CheckFit

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van CheckFit. De reviews worden verzameld via het onafhankelijke platform en gepubliceerd op KiyOh Webshop Keurmerk Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij CheckFit geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:

Beoordeling Schrijven

Francis
Bergen
01-10-2022
9
Gemakkelijk te vinden, snelle levering. Zeer tevreden.
Ivan Chirino
Rotterdam
01-10-2022
10
Ik heb geen woorden voor.Goed en snel geholpen.10 plus...
Gerard
Almelo
28-09-2022
10
Gezocht op het internet maar een goede bloeddrukmeter. De Omron Comfort is op vele sites te koop, maar bij Checkfit was hij het aantrekkelijkst geprijsd.
Jan
Elsendorp
25-09-2022
10
Bij het bestellen van het product direct duidelijkheid over product en bezorging van het product. Zeer waardevol.
Marlies
Hengelo
24-09-2022
9
Goede ervaring
Gilbert
Kortemark
23-09-2022
10
De zaterdag besteld en maandag middag aan huis geleverd met Post nl.
ann
Ede
22-09-2022
10
Snel en goed geleverd, duidelijke informatie en goede prijs
M
Waalwijk
21-09-2022
9
Doen wat ze beloven, vandaag besteld morgen in huis.
Monique
Venlo
21-09-2022
10
Heel fijne ervaring, snel verzonden en mooi verpakt. Daarnaast was de prijs heel scherp.
Totak
Gouderak
20-09-2022
10
Snel.
Pier
Haren
19-09-2022
9
Snelle levering
Robert
Den Haag
18-09-2022
10
Vlotte en correcte levering
Jan
Hoofddorp
17-09-2022
10
Heel tevreden met de stappen teller is eenvoudig te gebruiken.
W.L.B.
Hattem
17-09-2022
9
Niet nodig.
Frans
Benschop
13-09-2022
10
Ik zocht een eenvoudige maar goede stappenteller. Deze Omron blijkt de juiste keuze. Snelle en keurige levering. Ook nog de laagste prijs. Helemaal blij mee.
Matthieu
Eindhoven
12-09-2022
10
Correcte en snelle levering van hulpmiddel.
J.j.p
Dongen.
11-09-2022
10
Bestelling is netjes geleverd ondanks ik niet thuis was heb ik het bij een afhaal punt op kunnen halen.
Marleen
Groningen
05-09-2022
9
Goede communicatie, keurige prijs, zeer snelle levering. Heel tevreden.
Gerard
PAPENDRECHT
03-09-2022
7
Zoals hier boven aangegeven haperde (de tijdstippen ).Misschien was Post NL hier debet aan, zo ja, score naar 9.
Freek
Enkhuizen
22-08-2022
10
Prima advies gekregen van medewerker. Erg tevreden ook met de Omron apparatuur.
Lilian
Amsterdam
26-07-2022
6
De bloeddrukmeter is volgens aankondiging prima ontvangen. De Duracel batterijen zijn meer dan een jaar vervallen. Best before Mar 2021, vandaar de 3 sterren. Personeel, die de producten versturen, moeten daar beter opletten!!!
elly dodde
Stadskanaal
23-07-2022
10
goede producten voor een goede prijs, snelle levering
Cosmin+ Rogojina
Baambrugge
21-07-2022
9
Goed netjes op tijd levering.
Max
Zaandam
20-07-2022
10
snel en goedkoop geleverd
Pino
Heerenveen
19-07-2022
10
Snelle levering
Tineke
Schoonoord
14-07-2022
10
Snelle levering (de volgende dag) en een goed product! Tot mijn verrassing kon ik meteen de eerste keer achteraf betalen!
René
Vlaardingen
13-07-2022
9
Prima
Gilbert
Kortrijk
12-07-2022
8
Zoals hier boven vermeld, kan nog niet beoordelen. Maar het ziet er goed uit.
Charles
Deventer
10-07-2022
10
Overzichtelijke site, veel keuze, overzichtelijke bestelprocedure, goede communicatie over voortgang/aflevering bestelling, afgeleverd binnen de beloofde termijn in stevige verpakking!
Frans+
Breda
06-07-2022
10
Alles zeer perfect.
jan cornelissen
Helmond
03-07-2022
10
goede verpakt en tijdig bezorgd was uitstekkend
Jose
Dalfsen
02-07-2022
10
Verder niets aan toe te voegen
bart
Warmenhuizen
02-07-2022
9
Duidelijke website
anneke
Amstelveen
01-07-2022
10
snelle levering, voldoet aan verwachting
Henk Mulder
ZWOLLE
30-06-2022
8
geleverd zoals afgesproken, getest en goed bevonden
Edwin
Meppel
27-06-2022
9
de bestelling ging simpel, en de juiste producten gevonden
johny De Metsenaere
Melle
26-06-2022
10
Kan er vlot mee werken
R
6031 PR
26-06-2022
10
correcte en snelle levering.
Arno
Roermond
24-06-2022
10
Alles gewoon naar wens. Prijs,kwaliteit de bezoring. Mooi product.
Emmanuel KG Boadi
Wateringen
21-06-2022
9
n.v.t.
Eric Izeboud
Rotterdam
21-06-2022
10
Goede ervaring, snel geleverd, duidelijke info na telefonisch contact medewerker.
John
Nieuwkoop
19-06-2022
9
Goed apparaat
Wim van Emmerik
Maarssen
19-06-2022
10
Het product voldoet aan de beschrijving en aan mijn verwachting. Het zou prettig zijn als er ook een Nederlandse beschrijving bij geleverd zou worden. Goede stappenteller.
Margreet
Nieuwe Pekela
19-06-2022
8
De omschrijving van de producten is goed zodat je een keuze kunt maken die bij je past
Elly
Schinnen
18-06-2022
9
prettig
Pia
Woubrugge
18-06-2022
10
Duidelijke website en snelle levering, prima product
Heidi
Bissegem
13-06-2022
10
Supersnelle en correcte levering
D.W.
Suawoude
13-06-2022
10
Buitengewoon vriendelijke en correcte afwikkeling van mijn probleem.
G.A.J.
Zevenaar
12-06-2022
10
Via internet het artikel besteld. De levering werd na 1 dag geleverd per post.
Ludo
Belgïe
08-06-2022
8
De website is heel overzichtelijk en de levering is correct en zeer snel.
Lydia
Maastricht
05-06-2022
10
Goede en snelle service.
Ton
Veldy
01-06-2022
10
Pakket was niet aangekomen; niet meer te traceren. Na telefoontje (vriendelijk, snel) nieuwe bloeddrukmeter gestuurd. Volgende dag bezorgd. Super
Thamara+
Maurik
30-05-2022
10
Goede prijs/kwaliteit. Snelle verzending.
B. J.
Workum
28-05-2022
10
Makkelijke bestelling, snelle reactie, keurige levering
Harry
Purmerend
28-05-2022
9
Zeer snelle service
jan landheer
Heelsum
27-05-2022
9
makkelijk in het gebruik
Yolanda
Utrecht
25-05-2022
10
Wij kochten een bloeddrukmeter. De levering was dagen eerder dan werd aangegeven en verliep soepel. De communicatie was adequaat en vriendelijk.Als we meer medische producten nodig hebben komen we zeker terug.
Walter
Warmenhuizen
22-05-2022
10
Proffesionele kwaliteit, zeer tevreden snelle levering buitengewoon tevreden
suzan
Breskens
21-05-2022
10
Ik ben er zeer tevreden over deze bloeddrukmeter. In mijn ogen een professioneel bloeddrukmeter. Deze meter zou iedereen in huis moeten hebben Een echte aanrader. Bestelling is prima verlopen. Wat kan ik nog meer zeggen dan Dat ik zeer tevreden ben! Ik ga zeker nog eens terug. Vandaar 5 sterren.
peter
Gouda
21-05-2022
1
Dikwijls opnieuw prikken steeds opnieuw teststrip plaatsenTe weinig bloed dikke huid al veel test strips ongeldig verbruikt kan bij aanbevelen moeilijk keuze makenIk denk dat apparaat wel goed is maar voor mij misschien de naadjes te kort/ te dun
P.
Bergambacht
18-05-2022
9
Ondanks dat ik verkeerde woonplaats had ingevuld maar wel het juiste huisnummer en postcode kwam het bestelde producttoch op de door u geplande tijd aangeleverd.
Wim
Lier
16-05-2022
8
bloeddrukmeter is zeer goed pakjes dienst minder verschillende keren uitgesteld om te leveren
Lily Paulissen /e.v. Daniels
Veldwezelt/Lanaken
16-05-2022
10
Op advies van mijn huisarts heb ik een bloeddrukmeter aangeschaft. Bij mijn zoektocht op internet kwam ik bij CheckFit terecht. Hier werd de Omron tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden. Dus: besteld. De dag daarna werd hij al geleverd. Ben zeer tevreden met dit gebruiksvriendelijk apparaat.
joyce
Spaarndam
16-05-2022
10
Een geweldige bloeddrukmeter!
RONALD
Brasschaat
15-05-2022
10
De aanschaf van de Omron M3 bloeddrukmeter is het geld dubbel en dik waard. Gemakkelijke bediening.
J.M.
Houten
14-05-2022
9
Snelle levering en artikel werkt uitstekend. Prima aankoop.
Danny Havermans
Brecht
12-05-2022
10
OK
Raoul
Gent
10-05-2022
10
Heb hier niets aan toetevoegen.
Hen
Schimmert
07-05-2022
7
Prima product en goed verpakt. Levering was wegens drukte een dag later dan voorzien, maar was voor mij geen probleem.
Erik
Ermelo
03-05-2022
10
Goede prijzen, veel keuze uit goede OMRON bloeddrukmeters en snelle verzending !
Jo
Den Haag
03-05-2022
10
Had nieuwe Omron bloeddrukmeter nodig. Vorige werd te oudHier beste prijs.
PJH
Burgh-Haamstede
03-05-2022
10
Op de aangegeven dag en tijd het Produkt ontvangen.
Jeanette
Twello
02-05-2022
8
Bestellen en levering is netjes gegaan.
CJ
Moerdijk
01-05-2022
10
Goed advies, nemen de tijd voor je
AR
Alkmaar
29-04-2022
10
Erg prettig, vriendelijk en fijn ervaring, deskundige vriendelijke medewerkers.
Gerard van Oostrom
Heerhugowaard
28-04-2022
10
Tja, ik bestelde, betaalde en het kwam, beter kan dus niet. Je wordt overigens wel gek van al die bedrijven die om ieder ordertje om een review vragen, gewoon je werk doen en dan komt alles goed.
Willy Verbrugge
Roeselare
20-04-2022
8
goede service, goede prijs - kwaliteitsverhouding!
Anton
HAAREN
19-04-2022
8
Hebben nog niet veel ervaring, voor ons is het werken met de app nogal ingewikkeld. Willen de bloeddruk regelmatig controleren. De beschrijving was beter apart geweest, en wat duidelijker. Dit komt natuurlijk ook door onze leeftijd, de jeugd zal hier minder problemen mee hebben.
arnout+
den haag
13-04-2022
10
apparatuur werkte niet. 1 telefoontje en ik ontving per omgaande een nieuwe
Hugo Vermeire
LEOPOLDSBURG
13-04-2022
10
Snelle levering en top product
L.W. Romijn
Ruurlo
11-04-2022
8
Zeer gezellig, goed georganiseerd en niet te groot cq druk.
Carina
Westerlo
11-04-2022
10
Toestel voldoet volledig aan mijn wensen , vlot in gebruik !
Ronnie
Zoetermeer
11-04-2022
10
snel en doen wat is beloofd
Marlien
Rotterdam
09-04-2022
10
Bij vorige bestellingen bleef t lang onderweg en heb lang moeten wachten
Bianca
Angerlo
06-04-2022
8
Product zoals verwacht. Werkt goed, zoals het hoort.
Bart
Renkum
06-04-2022
10
Snelle levering en goede communicatie
Marina
Appelscha
05-04-2022
10
Ik kon op de website goed vinden wat ik zocht. Er staat ook een goede productbeschrijving op de website. Het pakketje werd keurig afgeleverd, goed verpakt. Er zat een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing bij, die voor mij als digibeet ook goed was te volgen. De stappenteller is heerlijk klein, echt simpel te bedienen, werkt correct en ik geniet ook nog eens van de mooie vormgeving.
Rina
Hoogerheide
29-03-2022
10
Mijn bestelling snel (de volgende dag) en netjes ingepakt ontvangen.
Cornelis
Rijnsburg
28-03-2022
10
Het product en de levering waren top! Is de basis goed, dan is het eind product nog beter!
Chris
België Deinze
26-03-2022
10
De aangekochte goederen zijn zeer goed verpakt en vlug verzonden.
Erna
Wijhe
24-03-2022
8
Goed product en snel bezorgd
Jan
Veldhoven
23-03-2022
8
Artikel is prima Verzending was vertraagd
Lin
Amsterdam
22-03-2022
10
Bloeddruk meter gekocht voor zeer goede prijs.
Kim
Susteren
22-03-2022
10
Snel netjes
Hermann
Enschede
19-03-2022
10
Product werd dezelfde dag verzonden. Goed verpakt. Goed aangekomen.
Gerard
Nieuw - Vennep
19-03-2022
10
Voldoet geheel aan de verwachtingen.
Tjandra
Den Haag
17-03-2022
9
Snelle levering
Marianne
Landhorst
15-03-2022
9
Prima keuzemogelijkheden met duidelijke omschrijving en vlotte levering
Reina
Slagharen
14-03-2022
9
goede site, snelle levering
B.C Klapwijk-Jongkind
Rotterdam
12-03-2022
10
IK heb die spullen nodig omdat ik niet net als mijn zuster door de suiker vroegtijdig aan mijn einde wil komen Daarom controleer ik zelf ook regelmatig hoe mijn suiker er uit ziet Ik hoef gelukkig nog niet te spuiten maar zelf alles in de gaten houdenis voor mij een must