Reviews van CheckFit

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van CheckFit. De reviews worden verzameld via het onafhankelijke platform en gepubliceerd op KiyOh Webshop Keurmerk Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij CheckFit geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:

Beoordeling Schrijven

maria
Amsterdam
16-10-2021
10
Het product was snel binnen en helemaal tevreden
Pieter Balyon
RIJSWIJK ZH
14-10-2021
9
ben tevreden
ted pesch
ALKMAAR
13-10-2021
10
Waren op zoek naar een eenvoudige stappenteller en vonden die dan ook vrij gemakkelijk. In de praktijk voldoen ze goed en we zijn er erg blij mee.
Bert
Apeldoorn
11-10-2021
10
Levering zoals je het verwacht maar niet altijd gebeurt.
Elisabeth Moonen
Brasschaat
11-10-2021
10
zeer correct
Marijan Keijzer
Schoorl
06-10-2021
7
Snelle levering alleen helaas door post NL. Vertragingen opgelopen. Product ziet er goed uit.
Inge Hofman
Alphen aan den Rijn
05-10-2021
7
Ik kan bloedsuiker er mee in de gaten houden.
Peter
Purmerend
03-10-2021
8
Makkelijk besteld en snel geleverd .
Ron
Beinsdorp
02-10-2021
10
Snelle levering. Goed product
Raja+
Tessenderlo Belgie
29-09-2021
10
Zeer professioneel ten zeerste aanbevolen.Checkfit is een betrouwbare website, ik zal er blijven kopen, zeker prijs kwaliteit en de snelle levering...Mvg Rachid,
Mevr.A.Bras
Bergambacht
26-09-2021
10
melding wanneer het pakje aqankomt.Alles duidelijk
G.H> Kuipers
Hattem
25-09-2021
10
goed apparaat goede handleiding
Gerard
Rotterdam
24-09-2021
9
Even snel wat nodig, zo gepiept en nog de beste prijs ook.
John
Helmond
20-09-2021
10
Duidelijke uitleg op de site en heel makkelijk te bestellen. Heel vlotte levering.
Hermine
Amsterdam
20-09-2021
10
Onlangs kocht ik bij Checkfit een Maxcom vaste telefoon, de site is duidelijk, het bestelproces en levering verliepen vlot. Kortom, ik ben een tevreden klant!
Theo
Vessem
19-09-2021
8
prima
Peter
Delft
09-09-2021
10
goed duidelijke site ,helder bestelproces en goed op tijd geleverd met update over hoe laat men er is .Prima
Frans
Vught
08-09-2021
10
Het was een goede ervaring om met deze firma zaken te doen.
Dhr. F. Hoes
Delft
07-09-2021
9
Zie hierboven
Henk
oudewater
07-09-2021
8
zie hier boven.
Else
Zeist
07-09-2021
10
Alles naar wens
Christel
Veldhoven
02-09-2021
8
Duidelijke site en de bestelling werd daags naderhand geleverd.
Daniël Dieperinck
Wondelgem
29-08-2021
10
geen
Anette
Vaals
29-08-2021
10
Omron M6 gekocht. Fijn product en makkelijk in gebruik.
PACA van Kinderen
Moerdijk
29-08-2021
10
Er word gedaan wat word beloofd.