Reviews van CheckFit

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van CheckFit. De reviews worden verzameld via het onafhankelijke platform en gepubliceerd op KiyOh Webshop Keurmerk Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij CheckFit geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:

Beoordeling Schrijven

Yolanda
Utrecht
25-05-2022
10
Wij kochten een bloeddrukmeter. De levering was dagen eerder dan werd aangegeven en verliep soepel. De communicatie was adequaat en vriendelijk.Als we meer medische producten nodig hebben komen we zeker terug.
Walter
Warmenhuizen
22-05-2022
10
Proffesionele kwaliteit, zeer tevreden snelle levering buitengewoon tevreden
suzan
Breskens
21-05-2022
10
Ik ben er zeer tevreden over deze bloeddrukmeter. In mijn ogen een professioneel bloeddrukmeter. Deze meter zou iedereen in huis moeten hebben Een echte aanrader. Bestelling is prima verlopen. Wat kan ik nog meer zeggen dan Dat ik zeer tevreden ben! Ik ga zeker nog eens terug. Vandaar 5 sterren.
peter
Gouda
21-05-2022
1
Dikwijls opnieuw prikken steeds opnieuw teststrip plaatsenTe weinig bloed dikke huid al veel test strips ongeldig verbruikt kan bij aanbevelen moeilijk keuze makenIk denk dat apparaat wel goed is maar voor mij misschien de naadjes te kort/ te dun
P.
Bergambacht
18-05-2022
9
Ondanks dat ik verkeerde woonplaats had ingevuld maar wel het juiste huisnummer en postcode kwam het bestelde producttoch op de door u geplande tijd aangeleverd.
Wim
Lier
16-05-2022
8
bloeddrukmeter is zeer goed pakjes dienst minder verschillende keren uitgesteld om te leveren
Lily Paulissen /e.v. Daniels
Veldwezelt/Lanaken
16-05-2022
10
Op advies van mijn huisarts heb ik een bloeddrukmeter aangeschaft. Bij mijn zoektocht op internet kwam ik bij CheckFit terecht. Hier werd de Omron tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden. Dus: besteld. De dag daarna werd hij al geleverd. Ben zeer tevreden met dit gebruiksvriendelijk apparaat.
joyce
Spaarndam
16-05-2022
10
Een geweldige bloeddrukmeter!
RONALD
Brasschaat
15-05-2022
10
De aanschaf van de Omron M3 bloeddrukmeter is het geld dubbel en dik waard. Gemakkelijke bediening.
J.M.
Houten
14-05-2022
9
Snelle levering en artikel werkt uitstekend. Prima aankoop.
Danny Havermans
Brecht
12-05-2022
10
OK
Raoul
Gent
10-05-2022
10
Heb hier niets aan toetevoegen.
Hen
Schimmert
07-05-2022
7
Prima product en goed verpakt. Levering was wegens drukte een dag later dan voorzien, maar was voor mij geen probleem.
Erik
Ermelo
03-05-2022
10
Goede prijzen, veel keuze uit goede OMRON bloeddrukmeters en snelle verzending !
Jo
Den Haag
03-05-2022
10
Had nieuwe Omron bloeddrukmeter nodig. Vorige werd te oudHier beste prijs.
PJH
Burgh-Haamstede
03-05-2022
10
Op de aangegeven dag en tijd het Produkt ontvangen.
Jeanette
Twello
02-05-2022
8
Bestellen en levering is netjes gegaan.
CJ
Moerdijk
01-05-2022
10
Goed advies, nemen de tijd voor je
AR
Alkmaar
29-04-2022
10
Erg prettig, vriendelijk en fijn ervaring, deskundige vriendelijke medewerkers.
Gerard van Oostrom
Heerhugowaard
28-04-2022
10
Tja, ik bestelde, betaalde en het kwam, beter kan dus niet. Je wordt overigens wel gek van al die bedrijven die om ieder ordertje om een review vragen, gewoon je werk doen en dan komt alles goed.
Willy Verbrugge
Roeselare
20-04-2022
8
goede service, goede prijs - kwaliteitsverhouding!
Anton
HAAREN
19-04-2022
8
Hebben nog niet veel ervaring, voor ons is het werken met de app nogal ingewikkeld. Willen de bloeddruk regelmatig controleren. De beschrijving was beter apart geweest, en wat duidelijker. Dit komt natuurlijk ook door onze leeftijd, de jeugd zal hier minder problemen mee hebben.
arnout+
den haag
13-04-2022
10
apparatuur werkte niet. 1 telefoontje en ik ontving per omgaande een nieuwe
Hugo Vermeire
LEOPOLDSBURG
13-04-2022
10
Snelle levering en top product
L.W. Romijn
Ruurlo
11-04-2022
8
Zeer gezellig, goed georganiseerd en niet te groot cq druk.