Reviews van CheckFit

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van CheckFit. De reviews worden verzameld via het onafhankelijke platform en gepubliceerd op KiyOh Webshop Keurmerk Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij CheckFit geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:

Beoordeling Schrijven

Hans
Amstelveen
06-07-2020
10
omdat: • alles netjes was verpakt en op tijd verzonden• het helemaal compleet was incl batterijen• het prima apparatuur is voor een redelijke prijs
Wil
Soest
06-07-2020
10
Ik had de verkeerde bloeddrukmeter besteld en stuurde een e-mail. Kreeg gelijk reactie via de mail en werd terug gebeld dat het nog aangepast kon worden en kreeg toen goede informatie zodat ik het juiste artikel heb ontvangen. Ben er blij mee. Werkt uitstekend! Was goedkoper en kreeg al snel het restantbedrag teruggestort. Goede service!
B.A.
Oss
05-07-2020
9
Online bestellen bij Checkfit verloopt probleemloos. Informatie over de verzending is goed. Aflevering geschiedt op snelle wijze. Bij het product is een duidelijke handleiding in het NL bijgevoegd.
Joop
Hoofddorp
05-07-2020
10
Mooi op tijd binnen.
Ingrid Langeveld
Spijkenisse
04-07-2020
10
Ik ontving geen bevestigs mail, nba navraag kreeg ik een mail en telefoontje voor t geval mail niet aan kwam. Erg netjes. Snelle levering ook.
JvdE
Sprang-Capelle
03-07-2020
10
Niks op aan te merken, levering/materialen exact zoals aangegeven op de site.
Hanneke
Amsterdam
29-06-2020
10
Goede website, bestellen ging makkelijk en levering de volgende dag binnen 24 uur (via post.nl)
Evelien
ter aar
29-06-2020
8
Mijn personenweegschaal was snel geleverd.Kwaliteit ook prima en fijnen gebruik
Bas
Tilburg
29-06-2020
8
Tevreden met de service maar net niet binnen een dag geleverd verder prima
Jaap van Rooij-Stap
Gorinchem
28-06-2020
10
De bestelling ging fluitend op de site, daarna zeer snel(de volgende dag) geleverd. Alles prima volgens omschrijving geleverd. Mijn dank en zeker als ik weer iets nodig heb bestel ik dat hier. vr.gr. Jaap
Cor
Joure
27-06-2020
10
Supersnel ,en precies wat ik wilde
Ben
RIDDERKERK
26-06-2020
10
Keurig snel geleverd. Apparaat voldoet prima.
Egbert van S
Haarlem
26-06-2020
9
Prima communicatie verloop bestelling, volgende dag geleverd. Goeie prijs. Niets verder te wensen!
Marianne
Den Haag
24-06-2020
10
Bloeddrukmeter besteld, volgende dag bezorgd.
GSM7
Zwolle
24-06-2020
10
Omron stappenteller besteld. Apparaatje was nieuw, werd keurig en snel verzonden en doet het prima. Zeer tevreden.
Hans
Putten
24-06-2020
10
Bloeddrukmeter snel ontvangen en zelfs een factuur erbij. Zeer tevreden over Check Fit.
Ine
Maastricht
19-06-2020
10
Super snel en netjes bezorgd. Zeer tevreden.
Jacqueline
Arnhem
16-06-2020
9
Heldere website, een goede prijs en een snelle levering. Ik ben tevreden!
Ton
Koog aan de Zaan
16-06-2020
9
toedeloe
Tom
Norg
16-06-2020
9
Goede omschrijving op website. Snelle levering.
Janssen
Sittard
16-06-2020
10
Makkelijke webshop, zeer snel geleverd, goed verpakt.
Martine
Deventer
13-06-2020
6
De Omron bloeddrukmeter bevalt goed, echter de gebruiksaanwijzing is onduidelijk (ook zeer kleine lettertjes) zodat ik klok en datum niet kon instellen. Ik kan er wel mee meten en dat gaat prima.
Sylvia
Vught
10-06-2020
10
Werkt ook als je een t-shirt aan hebt. Fijn en makkelijk te gebruiken.
Roland
Hellevoetsluis
10-06-2020
8
CheckFit kwam als goedkoopste uit de (zoek)bus voor een personenweegschaal, levering volgde snel. Iets meer beschermingsmateriaal in de doos had ik wel verwacht, maar de weegschaal is onbeschadigd aangekomen en werkt naar behoren.
Robbie
Amsterdam
08-06-2020
10
Makkelijk gevonden op de site. Duidelijke uitleg duidelijk over de aflevertijd.Product is ook gewoon.