Reviews van CheckFit

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van CheckFit. De reviews worden verzameld via het onafhankelijke platform en gepubliceerd op KiyOh Webshop Keurmerk Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij CheckFit geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:

Beoordeling Schrijven

Cd
Ochten
27-09-2020
8
Snelle levering. Correct persooneel
Herman Huibers
Utrecht
26-09-2020
9
Gewoon zoals het hoort, goede informatie, snelle levering. zeer tevreden!
Waldo
Zeewolde
22-09-2020
10
Gewoon zoals het moet, goede informatie, snelle levering. Erg tevreden!
Robert
Duiven
22-09-2020
9
oximeter werkt prima
Kees
Zoetermeer
22-09-2020
9
Bloed druk meter was op tijd geleverd volgens de afgesproken specificatie
Alex
Alkmaar
22-09-2020
10
Snele levering van het artikel precies wat ze uitleggen de omron m6
Iwan
Almere
21-09-2020
10
Vandaag besteld, morgen in huis. Omron M7 intelli werkt goed. Zeer tevreden.
Ton
Hoofddorp
20-09-2020
10
Duidelijke informatie op de site en helemaal volgens afspraak uitgevoerd
Reina
Appingedam
20-09-2020
9
Snelle en correcte levering Bloeddrukmeter binnen 24 uur geleverd Zeer tevreden met de werking van het apparaat.
Peter
Echt
20-09-2020
10
Gekeken, besteld en gekregen. Prima product. Werkt zoals verwacht!
Sasinee Sornimsart
Hengelo OV
19-09-2020
9
ben tevreden over snel aflevering. wat verbetering punt is communicatie na orderplaatsing door een bevestiging mail te sturen naar de klant.Zodat de klant een bewijs heeft dat het bestelling goed gegaan is. Ik kreeg de volgende dag dat het order goed gegaan pas nadat een bericht van post.nl dat het pakket onder weg was.
Jos
Maastricht
17-09-2020
10
Na gebleken defect van ontvangen bloeddrukmeter zeer snelle vervanging van dit noodzakelijk apparaat door nieuw exemplaar. Vriendelijke en professionele aanpak.
Ernst
Westzaan
15-09-2020
10
Originele Omron lader gekocht voor mijn bloeddrukmeter. Prima prijs, prima product en snelle levering.
Ernst
Westzaan
15-09-2020
10
Originele Omron lader gekocht voor mijn bloeddrukmeter. Prima prijs, prima product en snelle levering.
Frans
Deurne
15-09-2020
10
De Omron7 voldoet prima. De vorige bloeddrukmeter gaf geen constante waardes aan. Deze vind ik veel betrouwbaarder. En het is een groot gemak, dat de waardes direct doorgegeven worden naar mijn smartphone en je een duidelijk overzicht per week en maand krijgt.
Ko
Leiden
12-09-2020
10
Voor het eerst een bestelling gedaan. Duidelijke website, snelle levering.
Caroline
Nieuwerkerk a/d IJssel
08-09-2020
9
super goed apparaat
Jan
Simpelveld
07-09-2020
10
Bloeddrukmeter binnen 24 uur geleverd Werkt zoals bij moet werken.
Cor
ROTTERDAM
06-09-2020
9
Zeer aan te bevelen.
Hans de Bruin
Dordrecht
05-09-2020
10
Bij mijn zoektocht naar een nieuwe bloeddrukmeter kwam ik terecht op de site van Checkfit. Hier wordt duidelijk welke meters er zijn en vind je ook hele duidelijke uitleg over de verschillen ervan. Het gemak waarmee je een bestelling kan plaatsen en afhandelen is super. Tel daarbij op de snelheid waarmee en het keurig in een mooie, beschermende verpakking is geleverd en je weet dat Checkfit het goed heeft geregeld. Top. Dank je wel.
Sjaak
Monster
04-09-2020
9
zoals het woord uitstekend zegtNiets op aan te merken
Kees
ZWIJNDRECHT
03-09-2020
9
Nog nooit van dit bedrijf gehoord. Met googelen naar een Omron bloeddrukmeter kwam ik jullie tegen. Overzichtelijke site. Helder. Prima prijs. Zoeken naar reviews gaf gelijk het vertrouwen. Bestellen via de site ging eenvoudig en mogelijkheid om te betalen met IDEAL. De volgende dag werd hij al geleverd en goed verpakt.
Henk
Heckman
02-09-2020
10
Bloeddruk meter besteld. Snel ontvangen. Prima verpakt. Achteraf betalen via billijk. Helemaal goed.
JOHN DIAMANT
Poortugaal
30-08-2020
9
Omron bloeddrukmeter besteld. Prima artikel en snelle service/ levering.Chapeau...!!
Hgh
Ochten
25-08-2020
10
Snel, duidelijk en een redelijke prijs