Saturatiemeter Beurer PO30

De Beurer PO30 is een kwalitatief zeer goede saturatiemeter geschikt voor professioneel gebruik en thuis. Meet pijnloos en snel de zuurstofverzadiging en geeft de polsfrequentie weer op het duidelijk kleurendisplay.

Meer details

Beschikbaarheid: In voorraad

Saturatiemeter Beurer PO30 Maak groter

€ 59,95

Beurer PO 30 voor thuis en onderweg

Een saturatiemeter in deze compacte vorm is uiterst handig. Het aantal situaties waarin het nodig is om te meten zijn talrijk. Denk aan de toepassing bij hartpatiënten, astmapatiënten, COPD patiënten, sporters maar ook rokers. De Beurer PO30 wordt geleverd met een handige polsriem en een etui om de meter te beschermen.

Functies

Zuurstofverzadiging (SpO2)
De kernfunctie van een saturatiemeter is het bepalen van de zuurstofverzadiging in het bloed. Dit wordt in medische term ook wel de SpO2 waarde genoemd. Het apparaat werkt via infraroodstraling. De bloedcellen bevatten hemoglobine die zich verbinden met zuurstof. Deze verbinding heeft een andere kleur dan niet verbonden hemoglobine en worden weerkaatst naar de saturatiemeter. Deze vertaalt deze gegevens in een SpO2 waarde. De waarden zijn zeer betrouwbaar en bruikbaar bij een medische diagnose.Saturatie meten via vingertop met Beurer PO30

Polsfrequentie
Een handige functie op dit kleine apparaat, dat slechts op de vingertop geplaatst dient worden voor een meting, is de weergave van de polsfrequentie. Mocht het voorkomen dat u zich benauwd voelt dan is de polsfrequentie een indicator om te bepalen waar dat door komt. Daarnaast is de polsfrequentie handig om mee te nemen in een trainingsschema bij gebruik van de saturatiemeter bij (zware) sporten zoals bergbeklimmen of intensieve fitness.

Functies (verkorte weergave)

  • Meten van de zuurstofverzadiging (SpO2) en de hartslagfrequentie (polsslag-frequentie)
  • Uiterst eenvoudige en volledig pijnloze meting
  • Klein en licht – voor thuis en onderweg
  • Bruikbaar bij sporten op grote hoogten (bergbeklimmen, skiën)
  • Kleurendisplay met 4 weergaveperspectieven

Technische gegevens Beurer PO30

Modelnummer: PO 30
Meetmethode: Niet-invasieve meting van de arteriële zuurstofverzadiging van hemoglobine en de polsslag-frequentie via de vingertop.
Meetbereik: SpO2 0-100% Polsslag 30-250 slagen per minuut.
Nauwkeurigheid: SpO2 70% - 100% plusminus 2%
Polsfrequentie: 30-250 slagen per minuut plusminus 2 slagen per minuut
Afmetingen: 61 mm x 36 mm x 32 mm

  • Fabrikant BEURER
  • ReferentieSB88
  • EAN4211125454302

Schrijf uw recensie

Saturatiemeter Beurer PO30

Saturatiemeter Beurer PO30

De Beurer PO30 is een kwalitatief zeer goede saturatiemeter geschikt voor professioneel gebruik en thuis. Meet pijnloos en snel de zuurstofverzadiging en geeft de polsfrequentie weer op het duidelijk kleurendisplay.

Andere producten in dezelfde categorie: