Weegschaal Omron HN300T2 Intelli IT

De weegschaal Omron HN300T2 Intelli IT is het nieuwste model van Omron en werkt samen met de Omron Connect app. Monitor uw gewicht en BMI en kies voor een gezonde levensstijl!

Meer details

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

Productbeschrijving

Deze personenweegschaal van Omron is, zoals we gewend zijn van Omron, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. Nieuw is de mogelijkheid om de meetresultaten over te brengen naar de Omron connect app via een Bluetoothconnectie. Deze app geeft inzicht in het verloop van uw gewicht over een langere periode. De weegschaal werkt eenvoudig. Stap op de weegschaal en de meting begint. Als u de Omron connect app heeft verbonden voordat u begint dan zal uw gewicht worden gesynchroniseerd. Wat de Omron connect interessant maakt is wanneer u ook een bloeddrukmeter van Omron heeft die samenwerkt met de app. De resultaten van beide apparaten worden dan samengevoegd en hierdoor kunt u de invloed van uw gewicht op uw bloeddruk inzichtelijk krijgen.

Omron HN300T2 Intelli IT producteigenschappen

Eenvoudige opstapfunctie
Deze weegschaal geeft zeer snelle resultaten dankzij de praktische opstapfunctie. Tik met de voet op de plaat en weeg jezelf en lees het resultaat af binnen enkele seconden.

Duidelijk te lezen scherm
De HN300T2 heeft een duidelijk LCD scherm dat goed helder is en een duidelijk contrast
Na het weegmoment wordt het resultaat direct naar de Omron Connect app gestuurd en zal de weegschaal zichzelf uitschakelen. Dit levert batterijbesparing op.

Voordelen Omron Connect app
Met behulp van de OMRON connect-app kun je de waarde van je lichaamsgewicht van de HN300T2 combineren met waarden van andere OMRON-apparaten, zoals je bloeddruk. Hierdoor wordt de invloed van het gewicht op de bloeddruk inzichtelijk. Zeker wanneer er sprake is van overgewicht en hoge bloeddruk is het raadzaam om dit in de gaten te houden. Een actieve gezonde levensstijl zal bijdragen aan gezonde waarden van gewicht en bloeddruk.

Omron HN300TE Intelli IT met meerdere personen gebruiken?
Dat is mogelijk! De Omron Connect app beschikt over een "autofilterfunctie". Wanneer u de weegschaal met meerdere personen gebruikt dan dient u de autofilter in te schakelen in de app en aan te geven dat het gewicht bij u hoort. Iedere gebruiker gebruikt zijn eigen app op de smartphone.

Waarom gewicht en bloeddruk samen bijhouden?
Het is bekend dat gewicht de bloeddruk beïnvloed. In Nederland heeft meer dan de helft van de bevolking overgewicht en zijn er miljoenen mensen met te hoge bloeddruk. Door bewuster te leven met gezonde voeding en meer beweging krijg je een gezonder gewicht. Is er sprake van overgewicht dan kun je door af te vallen de bloeddruk verlagen. Hiermee worden twee problemen tegelijk bestreden en verklein je aanzienlijk de kans op het krijgen van een hartinfarct of herseninfarct in de toekomst. Buiten deze twee slechte scenario's is een gezond gewicht en normale bloeddruk verantwoordelijk hoe u zich voelt. Veelal energieker en gelukkiger.

Specificaties weegschaal Omron HN300T2 Intelli IT

-Omron HN300TE Intelli IT
-Type: HN-300T2-EBK
-Apparaat type: Weegschalen
-Geheugen: 30 metingen
-Gewicht: Ja
-BMI (Body Mass Index):Ja
-Aantal gebruikersprofielen: 2
-Gastmodus:Ja
-Leeftijdbereik: 10-80 jaar
-Verhogingen (g): 100
-Maximum gewichtscapaciteit (kg): 150
-Aan/Uit-technologie: Sensorschakelaar
-Verbinding via Bluetooth: Ja
-Compatibel mobiele app: Compatibel met de app Omron connect
-Gewicht apparaat (kg): 1,40
-Item afmetingen (mm): 270 x 26.4 x 290
-Kleur: Zwart
-Levensduur batterijen (alkaline): 6 maanden

Inhoud van de verpakking

1 x slimme weegschaal HN300T
4 x AAA-batterijen
Gebruiksaanwijzing en overzicht van de beperkte garantie (2 jaar)

  • Fabrikant OMRON
  • ReferentieWO40
  • EAN4015672113152

Schrijf uw recensie

Weegschaal Omron HN300T2 Intelli IT

Weegschaal Omron HN300T2 Intelli IT

De weegschaal Omron HN300T2 Intelli IT is het nieuwste model van Omron en werkt samen met de Omron Connect app. Monitor uw gewicht en BMI en kies voor een gezonde levensstijl!

Andere producten in dezelfde categorie: