• Check! Al een nieuwe bloeddrukmeter? Bekijk de aanbiedingen van Omron bloeddrukmeters!

 • Check! Uw gezondheid onder controle

 • Check! Dé Omron specialist

 • Tijdelijk niet leverbaar
Omron M10IT bloeddrukmeter

Omron M10IT bloeddrukmeter

€ 95,00 Tijdelijk niet leverbaar
Tijdelijk niet leverbaar

Bloeddrukmeter Omron M10-IT is al jaren het paradepaardje onder de Omron bloeddrukmeters geweest. Dit model is opgevolgd door Omron M6 Comfort en Omron M7 Intelli IT

accessoires

Voeg bijpassende accessoires/producten toe aan winkelwagen

Omron universele adapter

+ € 11,95

Maxell AA batterijen alkaline (4 stuks)

+ € 2,50

Daarom Kopen bij checkfit

 • Bij besteding boven €40,- gratis verzending in NL!

 • Gratis telefonisch advies

 • OMRON Speciaalzaak

 • Gratis retourneren

 • Achteraf betalen mogelijk via Klarna

 • Nederlandse modellen

 • Minimaal twee jaar garantie
 • Voor 17.00 uur besteld volgende werkdag in huis (*)

Bezorging via PostNL

(*) Wij verzenden via PostNL. Maandag tot en met vrijdag tot 17.00 uur en zaterdag tot 12.00 uur. PostNL bezorgt ook op zaterdag!

Gratis Advies

Telefonisch (*) advies: 010-8507600
of stuur een e-mail: info@checkfit.nl
(*) Werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur

Omron M10-IT bloeddrukmeter Intellisense

De Omron M10-IT bloeddrukmeter is een volautomatische bovenarm bloeddrukmeter met éénknopsbediening.
De speciale Intellissense techniek in deze bloeddrukmeter bepaald zelf het opblaasniveau van de manchet. Volledig automatisch. Dus hinderlijke knellingen of een te weinig opgeblazen manchet behoren hiermee tot het verleden.

Speciale functies Omron M10-IT bloeddrukmeter

Onregelmatige hartslag indicator

Wanneer de bloeddrukmeter Omron M10-IT tijdens de meting een onregelmatige hartslag waarneemt dan wordt dit op het scherm getoond. Het kan zijn dat door een onregelmatige hartslag een meting onbetrouwbaar wordt.
Deze Omron M10-IT heeft hiervoor een functie en bepaalt zelf of de meting wel of niet betrouwbaar is. Alleen betrouwbare bloeddrukgegevens worden weergegeven.
Als het symbool voor onregelmatige hartslag of te weke hartslag vaker wordt weergegeven is het goed uw huisarts hiervan op de hoogte te brengen.

Normale bloeddruk indicator

De Omron M10-IT heeft een indicator op het scherm die aangeeft wanneer de meetresultaten boven de aanbevolen thuisbloeddruk komen. De normale bloeddruk voor thuismeting is ongeveer 85-135 mmHg (onderdruk-bovendruk). Deze waarde kan afwijken in individuele gevallen! Vraag bij twijfel aan uw huisarts welke bloeddruk voor u normaal is.

Omron M10-IT geheugenplaats voor twee personen

De Omron M10-IT heeft een dubbel geheugen met een opslagcapaciteit voor 2 x 84 metingen. Dus van twee personen kunnen de individuele metingen automatisch en gescheiden in het geheugen worden opgeslagen. Wanneer geheugenopslag niet noodzakelijk is kunnen metingen via de "gastmodus" worden uitgevoerd.

Gemiddelde meting functie

De Omron M10-IT bloeddrukmeter kan ook automatische metingen in serie doen. Daarbij worden drie metingen achter elkaar gedaan met pauzes die vooral kunnen worden ingesteld. De resultaten hiervan kunnen natuurlijk ook in het geheugen worden vastgelegd. Vanuit het geheugen kunnen ook de ochtengemiddelenden en avondgemiddelden worden weergegeven van twee personen voor een duur van acht weken. En dat is nog niet alles, ook het ochtend-weekgemiddelde en het avond-weekgemiddelde kan worden weergegeven. De Omron M10-IT berekent weekgemiddelden voor de metingen die 's morgens (tussen 4.00 en 10.00 uur) en die 's avonds (tussen 19.00 en 02.00 uur) gedaan zijn. De ochtendpiek. Bij veel mensen is 's morgens een piek te zien in de bloeddruk. Tijdelijk is de bloeddruk hoger. De Omron M10-IT bloeddrukmeter kan deze ochtendpiek herkennen. Deze ochtendpiek in de bloeddruk is een belangrijke factor voor uw gezondheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel hartproblemen 's morgens optreden en er lijkt een verband te bestaan tussen het aantal infarcten en andere problemen én de ochtendpiek.

Een comfortabele en superzachte bovenarm manchet ook voor mensen met forse bovenarmomtrek.

De Omron M10-IT wordt geleverd met de zogeheten 'Dual Sized Comfort Cuff'. Dit type manchet voor de bovenarm is lekker zacht waardoor dit manchet goed en comfortabel zit rond uw bovenarm. De Omron M10-IT bloeddrukmeter wordt geleverd met dit comfortabele manchet en dit manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22-42 cm. Deze bijzondere voorgevormde manchet is dus geschikt voor de normale en voor de forse bovenarm. Door de speciale vorm is de manchet ook nog eens gemakkelijker om de arm te bevestigen.

PC-connectie

Met de meegeleverde software kunt u de Omron M10-IT verbinden met uw computer door middel van een USB-kabel. Met deze software bent u in staat om de gemeten waarden uit het geheugen over te brengen naar de computer. Met de software kunt u de gegevens verzamelen over een langere periode en daarmee krijgt u inzicht in het het verloop van de bloeddruk op lange termijn. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld medicijnen heeft gekregen van de arts en het effect daarvan wilt zien. Het kan ook zijn dat u bent gaan sporten of een andere verandering in uw levensstijl heeft doorgevoerd. De positieve effecten op de hoogte van de gemeten bloeddrukwaarden kunnen in grafiekvorm getoond worden in de software. Let op: Deze software is niet geschikt voor Apple systemen!

Bloeddrukmeter Omron M10-IT kopen?

U krijgt geleverd:

- Bloeddrukmeter Omron M10-IT
- Medium/Large comfortabel manchet geschikt voor bovenarmomvang van 22-42 cm-
- Opbergetui
- Software+USB kabel (niet geschikt voor Apple!)
- Nederlandstalige handleiding
- Inclusief 4 AA batterijen (goed voor minimaal 1000 metingen)

Optioneel kunt u in combinatie met de Omron M10-IT bloeddrukmeter voordelig een Omron adapter aanschaffen om batterijen te besparen in de toekomst.

BO25

Datasheet

Maat manchet
22-42 cm bovenarmomvang
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm bloeddrukmeter
Aantal geheugensloten
tweemaal 84
DABL lijst vermelding klinisch gevalideerd
Ja

Downloaden

Handleiding Omron M10IT

Downloaden (523.08KB)