• Check! Al een nieuwe bloeddrukmeter? Bekijk de aanbiedingen van Omron bloeddrukmeters!

 • Check! Uw gezondheid onder controle

 • Check! Dé Omron specialist

 • Tijdelijk niet leverbaar
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT

Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT

€ 86,95 Tijdelijk niet leverbaar
Tijdelijk niet leverbaar

De bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT is het meest verkochte model met smartphoneconnectie van marktleider Omron van de afgelopen jaren. De Omron M7 Intelli IT is eenvoudig uitleesbaar via de Omron Connect app op de smartphone of tablet. Uw bloeddruk onder controle via Omron Connect! Dit model is opgevolgd door de modellen Omron M4 Intelli IT of de uitgebreide versie Omron M7 Intelli IT AFib.

Daarom Kopen bij checkfit

 • Bij besteding boven €40,- gratis verzending in NL!

 • Gratis telefonisch advies

 • OMRON Speciaalzaak

 • Gratis retourneren

 • Achteraf betalen mogelijk via Klarna

 • Nederlandse modellen

 • Minimaal twee jaar garantie
 • Voor 17.00 uur besteld volgende werkdag in huis (*)

Bezorging via PostNL

(*) Wij verzenden via PostNL. Maandag tot en met vrijdag tot 17.00 uur en zaterdag tot 12.00 uur. PostNL bezorgt ook op zaterdag!

Gratis Advies

Telefonisch (*) advies: 010-8507600
of stuur een e-mail: info@checkfit.nl
(*) Werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur

Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT wat is nieuw?

Dit model heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als de populaire en best geteste bloeddrukmeter Omron M6 Comfort. Nieuw is de uitbreiding via een Bluetooth connectie met de Omron Connect app. Deze app maakt het uitlezen en monitoren van de meetresultaten zeer eenvoudig en overzichtelijk. De opgeslagen gegevens van de gemeten bloeddruk en hartslag kunnen allemaal tegelijk worden overgezet. U hoeft hiervoor alleen maar de Omron Connect app te openen op uw smartphone of tablet en de gegevens worden direct overgezet. Toegevoegd is ook de de mogelijkheid om een ochtendweekgemiddelde en een avondweekgemiddelde te bepalen en te bekijken. Hiermee kunt u nog nauwkeuriger vaststellen of er belangrijke veranderingen zijn in de situatie van uw bloeddruk.

Waarom een adapter kopen?

Voor een optimale werking van de bloeddrukmeter is het belangrijk dat er voldoende stroomvoorziening is. Dit werkt prima met goede kwaliteit batterijen maar een adapter is beter. Ook voor het overzetten van data is het belangrijk dat er beschikt kan worden over voldoende stroomvoorziening. Om risico uit te sluiten van verlies van data of een afwijkende meting als gevolg van bijna lege batterijen is ons advies om een adapter te gebruiken. Bij de Omron M7 Intelli IT kunt u de Omron adapter voordelig bijbestellen.

Productspecificaties

De Omron M7 Intelli IT is een volautomatische bloeddrukmeter die de bloeddruk meet via de bovenarm. De bloeddrukmeter wordt compleet geleverd met onder andere een speciaal voorgevormd manchet geschikt voor een bovenarmomvang van 22 tot 42 centimeter. Dit model beschikt over de volgende eigenschappen:

Geheugenplaats voor twee personen
De meter heeft twee aparte geheugenplaatsen en kan dus voor twee verschillend personen meetgegevens opslaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om de gastmodus te gebruiken.

Gemiddelde waarde per week
De Omron M7 Intelli IT berekent de weekgemiddelden van de metingen die 's ochtends en de metingen die 's avonds zijn verricht binnen een tijdspanne van acht weken. De meter doet dit voor elke gebruiker afzonderlijk.

Onregelmatige hartslag
Dit model beschikt evenals de meeste modellen van Omron over een onregelmatige hartslagdetector. Mocht er sprake zijn van een onregelmatige hartslag dat detecteert de bloeddrukmeter dit. Advies is om de meting te herhalen. Mocht er iedere keer sprake zijn van een onregelmatige hartslag neem dan contact op met uw huisarts. Een normale hartslag geeft geen melding op het display.

Manchetcontrole
Om een accurate meting te verrichten is het belangrijk dat het manchet op de juiste manier om de bovenarm bevestigd is. Om daarvan zeker te zijn heeft deze bloeddrukmeter een handige indicator die precies aangeeft of de manchet juist bevestigd is.

Bewegingsdetector
Voor een nauwkeurige meting is het belangrijk dat er niet teveel bewogen wordt tijdens de meting. Mocht er sprake zijn van teveel beweging en hier als gevolg van geen goede meting verricht kon worden dan geeft het apparaat dit aan door middel van een bewegingsindicator op het display.

Kleurenindicator normale bloeddruk
Na de meting toont het apparaat door middel van LED indicatoren of de gemeten bloeddruk binnen de grenzen vallen van een normale bloeddruk. Bij een normale onderdruk en bovendruk kleuren beide indicatoren groen. Bij een meting buiten de grenzen kleuren de indicatoren (of een van beide) oranje. Omron houdt hierbij als grens aan voor systolische druk (bovendruk) 135 mmHg of hoger en voor diastolische bloeddruk (onderdruk) 85 mmHg of hoger.

De Omron Connect App

De meetgegevens worden opgeslagen in het geheugen van de bloeddrukmeter en kunnen worden overgebracht naar een smartphone of tablet via een druk op de knop. Hiervoor dient wel eerste de Omron Connect app te worden geïnstalleerd op uw smartphone of tablet.

Omron heeft een speciale app ontwikkelt die communiceert met diverse Omron apparatuur. De Omron M7 Intelli IT bloeddrukmeter is uitleesbaar met deze app. Voordat u van deze mogelijkheid gebruik kunt maken dient u eerst de app te downloaden naar uw smartphone of tablet. De app is beschikbaar via de Itunes store en de Google Play Store. Voor een overzicht van ondersteunende apparaten kunt u terecht op de officiële website van de Omron Connect app. Om naar de Omron Connect pagina te gaan klikt u op de Omron Connect afbeelding.

Verbinden met de Omron Connect app let op!

Wanneer u de Omron M7 Intelli IT voor het eerst gaat gebruiken dan wordt u in de Omron Connect app gevraagd om het model te selecteren uit de lijst. In de Omron Connect app wordt dit model Omron M7/M700 genoemd. Dit komt doordat Omron dit model (HEM 7322T-E) onderscheidt van de M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK) die in 2020 op de markt zal verschijnen. 
Omron M7 Intelli IT HEM7322T-E in de app

Omron Connect Cloud account

Nieuw: Vanuit de Omron Connect app heeft u de mogelijkheid om een Omron Connect Cloud account aan te maken. Met dit account krijgt u de beschikking over "my journal" waarmee u extra mogelijkheden krijgt in de app om uw levensstijl in kaart te brengen en naast de meetgegevens te leggen. Het zelf reguleren van onwenselijke schommelingen in uw bloeddruk kan met de geboden functies in de app veel gerichter gedaan worden. De Omron Connect app en met name de "my journal" functie is een zeer waardevol verlengstuk van uw Omron M7 Intelli IT bloeddrukmeter. Meer informatie over de extra functies vindt u op onze Omron Connect app handleiding pagina (klikbaar)!

omron connect appDownload Omron Connect app in de PlaystoreDownload Omron Connect app in de App store

Meetgegevens delen?

De Omron Connect app leest op een eenvoudige manier via een Bluetooth verbinding (draadloos) de meetgegevens die opgeslagen zijn in het geheugen. Dit zijn de de bovendruk, de onderdruk en de polsfrequentie. De meetgegevens worden opgeslagen in de app en kunnen gedeeld worden met anderen. In het menu kunt u hiervoor de exportfunctie gebruiken. Er wordt een CSV-bestand aangemaakt dat direct gedeeld kan worden met een geïnstalleerde app op uw smartphone of tablet. Ieder apparaat beschikt wel over een e-mailprogramma en daarmee kunt u bijvoorbeeld de meetgegevens delen met uw arts.

meetgegevens_delen meetgegevens_exporteren
Meetgegevens delen en exporteren via het menu (de drie grijze puntjes rechtsboven). 

De Omron Connect app heeft ook de mogelijkheid om het weekgemiddelde van de gemeten waarden te tonen en laat van iedere meting afzonderlijk de specifieke eigenschappen zien tijdens het meten van de bloeddruk. Denkt hierbij aan tijdstip van de meting, hartritme op dat moment en apparaatgegevens zoals manchetcontrole en onregelmatige hartslag.

Omron M7 Intelli IT kopen?

In de doos:
Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli IT
Gratis 4 AA alkaline batterijen
Nederlandstalige handleiding
Opbergetui
Drie jaar garantie

Technische specificaties

Productcategorie: Elektronische sfygmomanometers
Productbeschrijving: Automatische bovenarm bloeddrukmeter
Model (code): M7 Intelli IT (HEM-7322T-E)
Weergave: Digitale LCD-weergave
Meetmethode: Oscillometrische methode
Overdrachtsmethode: Bluetooth® versie 4.0 (ondersteuning voor Low Energy-modus)
Draadloze communicatie Frequentiebereik: 2,4 GHz (2400 - 2483,5 MHz)
Modulatie: GFSK
Effectief uitgestraalde energie: <20 dBm
Meetbereik Druk: 0 tot 299 mmHg
Hartslag: 40 tot 180 slagen/min.
Nauwkeurigheid Druk: ±3 mmHg
Hartslag: ±5% van de weergegeven waarde
Oppompen: Fuzzy logic bestuurd door een elektrische pomp
Ontluchten: Automatisch ontluchtingsventiel
Geheugen: 100 metingen met datum en tijd voor elke gebruiker (1 en 2)
Vermogen: 6 V DC 4 W
Stroomvoorziening: 4 “AA”-batterijen van 1,5 V of optionele netadapter
(AC ADAPTER-S, IN 100-240 V AC, 50/60 Hz, 0,12 A)
(AC ADAPTER-UK, IN 100-240 V AC, 50/60 Hz, 15 VA)
Levensduur batterij: Circa 1.000 metingen (met nieuwe alkalinebatterijen)
Toegepast onderdeel Type BF
Bescherming tegen elektrische schokken ME-apparatuur, inwendig van voeding voorzien (als alleen de batterijen
worden gebruikt)
Klasse II ME-apparatuur (optionele netadapter)
Omstandigheden tijdens bedrijf +10°C tot +40°C / 30 tot 85% RV / 700-1.060 hPa
Omstandigheden tijdens opslag/transport -20°C tot +60°C / 10 tot 95% RV / 700-1.060 hPa
IP-classificatie IP 20
Gewicht Meter: circa 390g zonder batterijen
Armmanchet: circa 163g
Afmetingen Meter: circa 124 (b) mm × 90 (h) mm × 161 (l) mm
Armmanchet: circa 145 mm × 532 mm (luchtslang: 750 mm)

BO55

Datasheet

Maat manchet
22-42 cm bovenarmomvang
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm bloeddrukmeter
Aantal geheugensloten
tweemaal 100
Bluetooth connectie
Ja
DABL lijst vermelding klinisch gevalideerd
Ja

Downloaden

Omron_M7_Intelli_IT_handleiding

Handleiding Omron M7 Intelli IT

Downloaden (994.96KB)